Od kako se pojavila na muzičkoj sceni, Elena Kitić privlači pažnju javnosti svakim svojim potezom.

Jedna je od najlepših i najatraktivnijih pevačica, te ne čudi što mnoge devojke žele da budu baš poput nje, iako se s vremena na vreme pojave oni koji tvrde da Elena tako dobro izgleda samo zahvaljujući Fotošopu.

Podsetimo, nedavno se na Tviteru poveo pravi rat kada su se na mrežama pojavile fotografije na kojima je pevačica bez šminke i filtera.

Mnogi su joj poručivali da ne liči na sebe, ali Elena je u poslednje vreme brojnim fotkama sa nastupa pokazala da izgleda nikad bolje.

Međutim, poslednja objava uverila je i one najupornije "neverne Tome" da je pevačica u top - formi, i da i bez šminke i filtera izgleda savršeno.

elena kitic u kupacem kostimu
pritnscreen/instagram 

Naime, Elena je predah od obaveza potražila na Ibici, a odatle je svoje obožavatelje "počastila" izazovnom fotkom u kupaćem kostimu. 

Dovoljan je jedan pogled na njeno telo u minijaturnom bikiniju da bi se zaključilo da Elena nema ni gram viška, kao i da je evidentno u treningu jer su joj svi mišići, kao i struk jasno definisani.

Dakle, ovim je više nego jasno šta je prava istina o njenom izgledu.

Elena se jeste promenila od početka svoje karijere, ali, kako stvari stoje, iz godine u godinu izgleda sve bolje, a kako je izgledala nekad, pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/youtube, printscrteen/youtube Elena Kitić se dosta promenila od kada je kročila na estradnu scenu