Već neko vreme šuška se da Severina i njen suprug Igor Kojić više nisu zajedno, a znakove da se mire ili razvode mediji su pronalazili kad god se ukazala prilika.

Poslednji pevačicin potez mnogi smatraju kao dodatni dokaz da njih dvoje više nisu zajedno.

Igor Kojić, juče je proslavio 34. rođendan, a od Severine ni traga ni glasa što ranijih godina nije bio slučaj.

Naime, Igor je na Instagramu podelio čestitku od sestre Nataše Kojić, dok mu Severina javno nije čestitala rođendan, kao što je to radila prethodnih godina.

severina nije igoru cestitala rodjendan
Instagram 

- Srećan rođendan mom bratu. Najviše na svetu - napisala je Nataša uz zajedničku sliku iz detinjstva.

Kojić bar za sada nije otkrio gde i sa kim slavi rođendan, a svi su priemtili da je izostala pevačicina čestitka, a na profilu danas podelila samo fotografiju iz jedne reklamne kampanje.

Podsetimo, prošle godine Severina je na dan rođenja svog supruga objavila zajedničku fotografiju i emotivnu poruku kojom mu je čestitala rođendan.

- Ovom divnom muškom stvorenju, Igoru Kojiću, srećno uplovljavanje na 33 okretaja! Srećno, ljubavi - napisala je tada Seve, ali fotografija je nekoliko meseci kasnije nestala s njenog profila.

Instagram Severina i Igor

Igor je takođe obrisao sve zajedničke fotografije sa Severinom, a ostavio je samo dve na kojima pozira s njenim sinom Aleksandrom.

Igor i Severina više se ne prate na Instagramu, a kako dugo nisu viđeni u javnosti, šuška se da su se odavno navodno razveli.