Kristofer Švarceneger, sin slavnog Arnolda Švarcenegera nije bodibilding legenda kao svoj otac i dugo se borio sa prekomernom kilažom.

Ipak, trenutno je na putu ka neverovatnoj telesnoj transformaciji, a mnogi se pitaju šta ge motivisalo da donese odluku da promeni svoj izgled.

Poslednji put je Kristofer uslikan u Los Anđelesu, Holivud je zanemeo, jer je ovaj 23-godišnji momak potpuno izmenio lični opis.

Kristofer je inače najmlađi sin Arnolda Švarcenegera i novinarke Marije Šrajver, koji su razvedeni od 2011. godine. Njihov razvod na sudu razvlačio čak 10 godina, a tek nedavno su postigli sporazum.

Kristofera su do nedavno mnofi znali kao bucka, jer je dugo imao problema sa kilažom, međutim stvari se menjaju.

kristofer svarceneger nekada
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Godinama je bio pod ogromnim medijskim pritiskom jer su ga stalno upoređivali sa ocem, koji je simbol zdravlja i fitnesa. Danas, Kristofer izgleda dosta izvajano, a mnogi komentarišu da i brada koju je u međuvremenu pustio, da mu odlično stoji.

On je nedavno diplomirao na Univerzitetu Mičigen i doneo odluku da živi zdravije, što se svakako vidi u njegovom izgledu.

Cilj mu je bio da živi zdravije nakon diplomiranja i držao se toga, pa izgleda sjajno. Počeo je više da trenira i da donosi bolje izbore po pitanju hrane. Poslednjih nekoliko godina živeo je kao tipičan student, ali sada je odrastao i spreman da se bolje brine o sebi”, rekao je izvor blizak porodici Švarcenegr za Hollywood life.

kristofer svarceneger
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kako strani mediji prenose, Kristofer navodno nije držao nikakvu dijetu, već je prestao da jede brzu hranu i povećao je broj treninga. U tome mu je naravno pomogao slavni otac, a isti izvor navodi da je Arnold bio veoma srećan kada je Kristofer pokazao interes za treniranje. Kako je izgledala njegova transformacija, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Instagram Kristofer Švarceneger nekad i sad

Arnold Švarceneger kog publika najviše pamti po filmovima "Terminator" može da se pohvali sa petoro dece. Sa suprugom Marijom dobio je Patrika (27), Kristofera (23) i ćerke Ketrin (31) i Kristinu (29), dok je nakon afere sa Mildred Baena koja je bila dadilja njegovoj deci, dobio sina Džozefa (23) koji se zapravo rodio samo nekoliko dana pre Kristofera.