Bivša teniserka Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger godinama uživaju u skladnom braku. Njihova priča slobodno se može nazvati idilipčnom, jer od samog starta podseća na bajke kakve smo čitali samo u knjigama.

Danas proslavljaju petu godišnjicu braka, a tom prilikom obratili su se jedno drugom emotivnim objavama.

Ana je podelila fotografiju sa njihovg venčanja uz dirljivu posvetu:

- Toliko divnih uspomena na ovaj dan pre pet godina. Zahvalna sam na svakom danu sa tobom. Pet savršenih godina! Hajde, neka ih bude još 500 - napisala je.

Njeni pratioci su se priključili čestitakama, a nemački fudbaler takođe se oglasio objavivši fotografiju uz kratku posvetu:

- Srećna godišnjica ljubavi.

bastijan je cestitao ani godisnjicu braka
printscreeen/instagram 

Međutim, mnogi su zaboravili na sam početak njihove ljubavi i prvi susret, gotovo sudbinski.

Njen život obeležilo je nekoliko veza: sa teniserom Markom Stilitanom, golferom Adamom Skotom i slavnim španskim teniserom Fernandom Verdaskom, a onda se dogodio sudbinski susret sa najplaćenijim nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, 2014. godine. Kako su se zapravo upoznali, Ana i Basti, otkrio je nemačkom "Bildu" trener košarkaša Bajerna Svetislav Pešić.

anu ivanovic i bastijana upoznala je cerka trenera bajerna
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

- Moj prijatelj Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanović su u emotivnoj vezi, upoznala ih je moja ćerka Ivana (koja je inače udata za košarkaša Nemačke Jana Jaglu, prim. aut). Neka se deca vole i drže za ruke - rekao je Pešić.

Emotivnu vezu započeli su u leto 2014. godine tokom Aninog učešća na "US opena" u Njujorku. Iako su oboje ljubav želeli da sakriju od javnosti, paparaci su uspeli da ih fotografišu u septembru iste godine na ulicama Menhetna kako, držeći se za ruku, šetaju centralnim gradskim ulicama, a Bastijan je čak Anino ime nosi i na kopačkama.

Veriba je usledila daleko od očiju javnosti u Nemačkoj. Kako bi sve bilo savršeno Basti je za Anu organizovao večeru tokom koje je zaprosio, a prsten za nju je stigao iz najprestižnije draguljarnice. Da se par verio javnost je saznala kada se Ana se na jednoj svečanosti u Londonu pojavila sa prelepim, skupocenim vereničkim prstenom na ruci. Srećnu vest je potvrdio i tadašnji menadžer srpske teniserke Dan Holzman na svom Fejsbuk profilu.

Svoju veliku ljubav Ana i basti ozvaničili su venčanjem u Veneciji 12. jula 2016, a svadbenu ceremoniju pratilo je preko dve stotine medija iz celog sveta. Prvog dana je bilo organizovano građansko venčanje u “Sala degli Stucchi”, dok je drugog dana bilo organizovano crkveno. Za prvu bračnu noć rezervisali luksuzni apartman pod nazivom “Alcova Tiepolo Suite” u kojem noć košta 4.950 evra. Prvu zajedničku fotografiju sa Basijanom, Ana objavljuje samo pola sata nakon njihovog venčanja.

ana i bastijan vencali su se 2016 godine
Star Press / Splash / Profimedia 

Postali su roditelji u martu 2018. godine. Ana je rodila Luku, a prvi je vest na društvenim mrežama objavio novinar Hose Margado koji prati dešavanja u svetu tenisa. Drugog sina dobili su u avgustu 2019. godine , a da je njen sin dobio mlađeg brata Leona objavila je Ana na Instagramu.

ana je 2018 rodila sina luku a potom leona 2019 godine
printscreeen/instagram 

- Gorimo od ljubavi i sreće. Naš dečko je dobio malog brata - napisala je Ana.

Nekadašnja teniserka nedavno je otvorila dušu o svom braku i priznala da nije uvek sve idealno, ali da ljubavi nikad nije manjkalo, a dokle je tako, mogu da prevaziđu sve što im se dešava, a još fotografija srećnog para pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger