Iako su mnogi bili mišljenja da Ronaldova veza sa Georginom Rodrigez neće trajati dugo, te da je fudbaleru samo hir, nekoliko godina kasnije čini se da je njihova ljubav i dalje jaka kao prvog dana.

Danas imaju četvoro dece, od kojih je jedno zajedničko, dok je troje dobijeno uz pomoć surogat majke, a par na Instagramu često deli zajedničke trenutke.

ronaldo i georgina cesto dele na instagramu zajednicke trenutke
printscreen/instagram 

Međutim, neadavno je lepa Georgina podgrejala glasine da je ponovo u drugom stanju, a razlog je fotografija koju je objavila,a potom brže-bolje obrisala sa storija.

Naime, na fotki je Georgina pozirala u bikiniju, međutim pažnja pratilaca bila je na stomačiću zbog kojih su mnogi posumnjali na trudnoću.

georgina rodrigez je objavila fotografiju pa je ubzo skinula sa instagrama
printscreen/instagram 

Iako je izbrisana veoma brzo, skrinshot objave počeo je da kruži mrežama, a komentari su se samo ređali.

"Da li je ovo skrivena poruka sa godišnjeg odmora?", "Gaorgina je trudna?", "Deluj kao da je u drugom stanju?", "Ili se dobro nejela ili je na početku trudnoće", neki su od komentara.

Nakon toga pojavile su se i paparaco fotografije koje su pokazale da Geogina zaista ima izraženiji stomačić što ranije nije bio slučaj.

paparaco fotke georgine rodrigez pokazuju izrazeniji stomacice nego ranije
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Par uživa na odmoru na obali Madeire pored Portugala, a na zajedničkim paparaco fotografijama vidi se da uživaju u porodičnim momentima.

Podsetimo, Ronaldo je pre Georgine bio u vezi sa ruskom manekenkom Irinom Šajk koja je nakon njega sreću našla kraj Bredlija Kupera, sa kojim je dobila ćerku. Međutim, nakon što je usledio kraj veze, šuška se da je uplovila u ljubavni odnos sa Kanje Vestom sa kojim je nedavno i uslikana u Francuskoj.

ronaldo i irina sajk raskinuli su zbog georgine rodrigez
Couvercelle/Tennismag/Panoramic / Starface / Profimedia 

Dugo se pričalo da je Irina teško prebolela raskid sa Ronaldom iako ju je varao u svakom gradu, a kao jedan od glavnih razloga raskida navodila se upravo Georgina zbog koje je fudbaler i ostavio rusku manekenku.

Pogledajte još neke Georginine fotke u galeriji ispod i procenite, ko je bolje "ide" uz Ronalda, ona ili lepa Irina.

prinbtscreen/instagram Georgina Rodrigez, devojka Kristijana Ronalda