Dragana Kosjerina sa razlogom nosi titulu jedne od naših najlepših i najzgodnijih voditeljki na našim prostorima. Međutim, ako ste mislili da je njen izgled rezultat rigoroznih dijeta - prevarili ste se.

Lepa voditeljka nebrojeno puta je isticala da je protiv izgladnjivanja, te da je ključ umerenost, ali i zdrave životne navike poput vežbanja.

Redovno vežbam. Ponosna sam što su u meni sazreli pravi motivi za redovnu aktivnost. Ne treniram zarad estetike, već da bih se osećala dobro i zdravo. Zato istrajavam i ne treniram sezonski - rekla je Dragana jednom prilikom.

Da je sve što govori istina potvrdila je najnovijom objavom na Instagramu, gde je pozirala u kupaćem kostimu i pokazala sjajnu liniju, definisan struk i vitke noge.

Pratioci su je zasuli komentarima, a većina je složna u tome - Dragana izgleda nikad bolje!

Međutim, pravilna ishrana i fizička aktivnost, a ponajviše joga koju voditeljka najčešće praktikuje, nisu jedini zaslužni za ovakvo telo. Naime, Dragana dan započinje napitkom koji joj ubrzava metabolizam, čisti organizam i izbacuje toksine, i slobodno možemo reći da je sjajan za ovo vreme kada svi želimo da se što pre rešimo viška kilograma.

Instagram Dragana Kosjerina

U pitanju je limunada sa kurkumom i đumbirom. Pravi se lako i brzo, a najbolje se da se pije ujutru i ukoliko je moguće, nezaslađena.

limunada sa kurkumom i djumbirom pospesuje metabolizam i skidanje kilograma
Shutterstock 

Za ovu limunadu potrebno vam je:

  • 1,5 šolja vode
  • 1 kašičica kurkume
  • 1 kašičica đumbira u prahu ili sveže narendanog (što je još bolji izbor)
  • 1/2 limuna
  • 1 kašičica meda (ali samo ako baš morate)

Priprema:

U šerpu sipajte vodu, dodajte kurkumu, đumbir, promešajte, poklopite i satvite da se krčka 5-10 minuta. Zatim napitak procedite, sipajte malo više od pola šolje i dodajte pola isceđenog limuna. Po želji zasladite.