Sanja Vučić, pevačica i članica grupe "Hurricane", svojim atraktivnim izgledom je sebi obezbedila titulu jedne od najzgodnijih i najlepših pevačica na domaćoj sceni.

Zgodna Uraganka je veoma aktivna na društvenim mrežama i često svoje pratioce obraduje fotkama na kojima ističe svoju zgodnu figuru, ali reklo bi se da Sanja kao i sve žene nije najzadovoljnija svojim izgledom.

Naime, uprkos brojnim komplimentima koje dobija na račun svog izgleda, na jednoj od poslednjih fotografija koje je objavila prema mišljenju njenih ovožavaca Sanja je koristila Fotošop, a mnogi su prokomentarisali da je u tome preterala.

Sanjine noge su na spornoj slici dosta tanke, struk je jako uzak, dok su boje na njenom licu dosta naglašene.

"Zašto se fotošopiraš kad si lepa i bez toga?", "Nema potrebe za tolikom obradom slika", " Sanja zar si i ti podlegla fotošopu", "Ovo ti zaista nije potrebno", "Koliko uzak strukić odjednom i duge noge",  samo su neki od komentara na račun njene fotografije.

sanja vučić
Rolf Klatt / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Podsetimo, devojke su na Evroviziji osvojile 15. mesto, ali su svojom harizmom i lepotom osvojile publiku te su dobile jako puno ponuda za nastupe i karijeru. 

Više Sanjihin fotografija možete pogledati u galeriji:

Facebook Sanja Vučić