Džez Dženings nedavno je okačila fotografiju kojom je svojim pratiocima pokazala svoju novu kilažu, za koju su mnogi već odavno primetili da se drastično promenila. 

Ona se opisom fotografije obratila svojim fanovima.

"Kao što su mnogi od vas to već primetili i pisali mi, u poslednje vreme značajno sam se ugojila. Ja patim od poremećaja ishrane, što znači da sam "navučena" na hranu i to na velike količine hrane. Taj moj poremećaj u kombinaciji sa pojedinim lekovima koje uzimam doveo je do toga da sam se ugojila 46 kilograma za manje od dve godine"- poručila je Džez.

Dzez Dzenings
Instagram 

Džez je pre ovoga prošla transformaciju druge vrste, kada je skinula značajan broj kilograma.

Trinaest kilograma tada je skinula uz pomoć operacije smanjivanja želuca, a iskustva je takođe otvoreno podelila sa pratiocima.

"Priznala sam ovo kako bih dala podršku svima koji su u sličnoj situaciji kao i ja. Ja imam sjajan sistem podrške, i sa profesionalne i sa prijateljske strane. Međutim, ipak na kraju sve zavisi od nas samih i naše odlučnosti. Ja sam svakako spremna da unesem pozitivne promene u svoj život i povedem računa o svom telu i zdravlju. Znam da imam u sebi moć da smršam i planiram da napredak delim sa vama kako bih vas inspirisala", poručila je mlada jutjuberka. Kako zaista izgleda, pogledjate u galeriji stavku teksta:

Instagram Džez Dženings