Bura oko njega se i dalje ne stišava, a svaka nova objava frontmena grupe Maneskin Damiano Dejvida baca njegove obožavateljke u potpuni trans. Pobednik ovogodišnje Evrovizije ima sve više fanova širom sveta.

Tako je nedavno i svetsa zvezda Majli Sajrus postala veliki fan Makeskina, a posebno zgodnog Damiana. Bend je obradio njenu pesmu "Midnight Sky", a pevačica nije krila oduševljenje i želju da upozna mladog pevača.

Malo je reći da je Damiano opčinio žene. Ne smeta im što se šminka, lakira nokte, nosi ženski nakit, nastupa u štiklama, ljubi kolegu u usta…

damiano david slike
Vyacheslav Prokofyev / TASS / Profimedia 

Izgleda da ništa od navedenog ne umanjuje njegovu muževnost jer ako je suditi po komentarima koje mu devojke ostavljaju ispod najnovije fotografija može se slobodno reći da su lude za njim.

Danas je sve oduševio novim fotkama na kojima nosi velike minđuše i bisernu ogrlicu i ima jaku šminku oko očiju.

Obukao je braon sako, zvoncare i belu košulju, a njegov stil oduševio je sve.

Uz sliku nije napisao ništa, ali reakcije nisu izostale. Za manje od sat vremena dobio je više od 700.000 lajkova i brojne komplimente i ponude devojaka.

Oženi me”, “Želim tvoje dete”, “Savršen si”, “”Tako bih volela da budem s tobom” samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod njegove objave.

samiano david slike
Sander KONING / AFP / Profimedia 

Nema sumnje da Italijan ima “ono nešto” za čim žene lude jer je jasno kao dan da ih je osvojio.

Više njegovih fotografija pogledajte u galeriji:

printscreen/instagram Sanja Vučić i Damijan Dejvi