Pevačica Majli Sajrus zaista je dokazala da se od nje svašta može očekivati. Od lascivnih kostima, preko ekcentričnog ponašanja na sceni, tverkovanja na crvenom tepihu... čini se da je pevačica uradila sve što se moglo.

Nedavno su je paparaci uslikali na ulici kada je vino pila direktno iz flaše, zbog čega su mnogi pisali po mrežama negativne komentare.

Takođe je često u žiži interesovanja zbog stila oblačenja, a mnogi su mišljenja da izgleda "prljavo i neuredno", te da je bleda slika one Majli koju je javnost hvalila dok je bila, primera radi, u vezi sa Lijamom.

majli sajrus sa bivsim muzem
Profimedia 

Kako stvari stoje, na "Hanu Montanu" ćemo morati da zaboravimo, a novo punk-rock ponašanje postalo je njena svakodnevica.

I taman kad smo mislili da smo od nje sve videli, pevačica je otišla korak dalje.

majli sajrus danas
4CRNS, WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Objavila je na Instagramu delić prepiske sa majkom Tiš. Iako je poznato da Majli i njena mama imaju više nego otvoren odnos, ovako nešto niko nije očekivao.

Nekadašnja slatkica poslala joj je fotografiju na kojoj pozira u seksi vešu dok pije sok. Pre toga joj je očigledno slala fotografije koje je uradila slavna umetnica Merilin Minter, na šta je Tiš odgovorila sa: "Dopadaju mi se".

Nakon toga je usledila Majlina fotografija, uz propratno pitanje: "isto koliko i moja nova kosa", na šta je njena mama odgovorila sa, "O moj bože! Obožavam!"

Delić prepiske je okačila na svoj story uz opasku: "Šaljite mama svoje gole slike".

majli sajrus salje mami gole slike
printscreen/instagram 

Iako je očigledno da je Majli želela da pokaže da između nje i njene mame nema tajni, sa druge strane, mnogi su smatrali da je ovim prešla granicu.

"Okej je sve to, moja majka me jeste rodila, ali ne mora da me gleda u vešu", "Nije baš morala da pozira ovako", "Svi mi oni koji pokazuju "frizuru" uz fotografije golog tela", "Čemu potreba da se ovako nešto deli ovako", "Razumela bih da je veš normalan, sportski, ali slati ovako nešto u providnom seksi vešu, i to majci, ne razumem", "Bolesna porodica", "Preterala je sve moguće mere", "Majli, nisi nikome više zanimljiva"... pisali su fanovi na mrežama.

I zaista, ako je već htela da se pohvali "frizurom" da li je baš morala da pošalje ovakav selfi?

Mišljenja mnogih su da je ovo ipak preterano. ŠTa vi kažete? Da li je okej slati ovakve fotografije roditeljima? Glasajte u anketi i podelite sa nama vaše mišljenje.