Džoš Duhmel godinama važi za jednog od najpopularnijih i najlepših glumaca. Publika ga je posebno zavolela kroz filmove o Betmenu i Transformersima, a ženski deo populacije i kroz različite romantične komedije poput "When in Rome", "Safe Heaven" i mnoge druge.

Međutim, to što ste dobar glumac ne znači i da će svako ostvarenje biti pun pogodak, a sada se Dahmel na komičan način osvnuo na neuspeh na poslovnom planu.

Naime, popularni streaming servis Netflix je objavili su da neće snimati drugu sezonu serije o superherojima "Jupiter's Legacy" u kojoj glumac tumači jednu od glavnih uloga.

Povodom cele situacije glumac je okačio selfi na svoj Instagram nalog i šaljivo pojasnio kako se oseća povodom svega.

dzos dahmel sa perikom
printscreen/instagram 

"Kada te Netflix otpusti i moraš da se vratiš na tržište. Seksi letnji Deda Mraz. Šta se radi, Hulu?", napisao je uz fotografiju na kojoj je pokazao isklesan torzo sa mišićima i nosio sedu periku i bradu iz serije.

Sliku je objavio i na Instagram i Facebook profilu te oduševio svoje pratioce jer se obratio popularnom streaming servisu Hulu.

"Nisu seriji dali ni šansu. Nemoj misliti da Netflixovi algoritmi zaista pokazuju stvarnost i na kraju će puštati samo serije od jedne sezone", "Kad se Deda Mraz razvede i izbaci ugljene hidrate iz ishrane", "Izgledaš neverovatno. Šteta što je serija otkazana", "Apsolutno mi se sviđala serija. Neko je trebalo da je nastavi. Treba nam druga sezona", "Radovala sam se drugoj sezoni", "Izgledaš odlično. Samo tako nastavi", "Zez***i su. Ta serija je bila tako dobra", "Šta? Pa bila je među top 10 otkad je objavljena", "Nikad se neću odljubiti od tebe", komentarisali su njegovi obožavatelji ispod objava.

dzos duhamel
Shutterstock 

Uz Duhamela su u seriji glavne uloge igrali i Ben Daniels i Lesli Bib, a prva sezona, koja je izašla 7. maja, ima osam epizoda i publika joj je dala prilično dobre ocene.

Pre šale na račun Netflixa, Hulua i sebe, Džoš se oprostio dužom objavom na Instagramu i fotografijama sa seta "Jupiter's Legacy".

"Nikad nije lako čuti da projekat za koji si mario, verovao u njega, toliko toga uložio, završava prerano. Bio je izazov i privilegija uroniti u lik Šeldona/Utopiana. Moram kao glumac raditi stvari koje me vode na mesta na kojima još nisam bio. Velika hvala Netflixu što nam je dao priliku i još veće hvala vama obožavateljima koji ste nas doveli na prvo mesto širom sveta i ostali smo tamo skoro dve nedelje. Vaša podrška seriji znači sve. Glumačkoj i producentskoj ekipi - stavili smo svi svoje živote na čekanje kako bismo izvršili ovaj izazov stvaranja novog svemira zajedno. Stvarno je trebalo uložiti krvi, znoja i suza. Ponosan sam na ono što smo zajedno postigli i na putovanje koje smo imali (na ekranu i van njega), to je nešto što neću zaboraviti", napisao je glumac.

Srećom, Duhmel trenutno radi i na drugim projektima i pre dva meseca viđen je na snimanju filma "Shotgun Wedding" sa Dženifer Lopez u Dominikanskoj Republici.

On je zapravo i zamenio kolegu Armija Hamera nakon što je on smenjen zbog optužbi za silovanje i seksualno zlostavljanje, kao i skandala sa porukama u kojima spominje kanibalizam.

Inače, Džoš je od 2009. do 2019. bio u braku sa poznatom pevačicom Fergi (46) sa kojom je dobio sina Eksla Džeka (7). Glumac nije dugo tugovao zbog propalog odnosa i ubrzo nakon razvoda 2019. je viđen s 22 godine mlađom manekenkom, televizijskom voditeljkom i bivšom Miss SAD-a Audrom Mari.

dzos duhamel i fergi
Dennis Van Tine / Avalon / Profimedia 

Duhamel ima veliku vojsku obožavateljki koje često ističu da s godinama sve bolje izgleda, a samo na Instagramu ga prati 2.2 miliona ljudi. Ne sumnjamo da će nakon poslednje objave taj broj biti i veći.