Novi dan, nove optužbe za najmlađu članicu Kardašijan-Džener porodice. Kajli se našla ovog puta na meti kritika manekenke koja je učestvovala na snimanju spota njenog nekadašnjeg dečka Tajge.

Zapravo se čini kao da je postao novi trend to da "expose-ujete", odnosno otkrijete pravo ponašanje poznatih ličnosti. A beskonačnom nizu onih koji su otkrili kakve su zvezde kad misle da ih niko ne gleda pridružila se i foto-model i manekenka Viktorija Vana.

Naime ona je na svom TikTok nalogu izjavila da ju je Dženerova zlostavljala na snimanju spota njenog nekadašnjeg dečka 2015. godine za pesmu "Ice Cream Man".

Vana kaže da su je ne samo Kajli, već i njene drugarice Stejsi Karanikolau i bivša prijateljica Džordin Vuds ismejavale i ponašale se kao devojke iz filma "Mean girls".

"Čim sam izašla počele su da me odmeravau od glave do pete. Šaputale su nešto jedna drugoj, upirale prstima u mene i ismevale moj ples", rekla je manekenka u videu.

Takođe je dodala da ju je Kajli imitirala dok je đuskala i "tresla svojom zadnjicom". "Bilo je jasno da mi se rugala", dodala je.

"Počela sam da plačem i odlučila sam da izađem napolje. Tada su one krenule za mnom i sele u njen Rolls Royce. Secam se da je bio bele boje na parkingu. Kao da su me pratile. Jele su McDonald's. I onda dok sam prolazila, čula sam kako pričaju o meni", završila je svoju ispovest Viktorija.

Kada se sporni snimak pojavio na Instagramu, Kajli je ostavila komentar "Ovo se nikada nije dogodilo", a onda je fotografijom više nego jasno stavila do znanja da je ništa od toga ne zanima.

Međutim, komentari su se samo ređali. "Neko je bio malo ljubomoran", "Kakva je bomba ova Vana", "ako ništa ova barem nije toliko izoperisana", "Koliko si jadan od nula do Kajli", "Jadna devojka", "Kajli deluje kao neko ko bi radio ovakve stvari, ona je užasno nesigurna"... pisali su ljudi i očigledno držali stranu manekenke.

"Ne smetajte", napisala je uz fotku na kojoj se sunča u seksi kupaćem kostimu, dok je preko lica navukla popularni ribarski šeširić.

Postavlja se pitanje kome verovati? Da li mislite da se ovo zaista dogodilo ili Kajli ima pamćenje poput "zlatne ribice"? Glasajte u anketi i podelite sa nama vaše mišljenje, a još Vaninih fotografija pogledajte u galeriji ispod.

printscreen/instagram Viktorija Vana, devojka koju je na snimanju Tajginog spota maltretirala Kajli Džener sa drugaricama