Sinoć je sva pažnja bila uperena na "Uraganke". Devojke su oduševile svet pojavom, nastupom i više nego zaraznom pesmom. Prognoze su bile ne dobre, već sjajne, a očekivanja su opravdale sjajnim nastupom u finalu Evrovizije.

Međutim, kada je usledilo glasanje, razultati su bili poražavajući. Hurricane je završio na 15. mestu na opšte razočaranje svih.

Naravno, društvene mreže su brujale povodom cele situacije, a mišljenje o svemu podelila je na svom profilu i jedna od naših najpopularnijih pevačica, Jelena Karleuša.

Poznata po britkom jeziku, Jelena je "osula paljbu" po svemu što nije štimalo vezano za celu situaciju, a svoje mišljenje podelila je na Instagram storiju.

jelena karleusa instagram stori
printscreen/instagram 

"Devojke iz grupe "Hurricane" su dale sve od sebe da dostojno predstavljaju Srbiju i ja im od sveg srca čestitam. Bravo devojke!", započela je Jelena, a potom dodala, "nažalost, kao što sam i predvidela, pravila igre na evropskoj sceni su ipak malo drugačija i to mora da nam bude jasno. Traži se koncept, traži se poruka, traži se pop art, hrabrost, nova vrsta cool-a, traži se ono što Balkan ne oseća i ne razume. Ono što mi volimo na ovim protorima, za šta mi mislimo da "kida, grmi i gori" nažalost nije ono što "pali" ostatak sveta"

jelena karleusa
Instagram 

Jelena se potom osvrnula i na pobedu Marije Šerifović sa pesmom "Molitva".

"Opet ću dati primer Marije Šerifović koja je pobedila. Imala je koncept, poruku, hrabrost, i bila je dovoljno čudna da bude art. O talentu i dobroj pesmi da ne govorim". Zato je pobedila, tad u tom trenutku je bila novi, drugačiji vibe. Mariji je to prirodno. Marija je bila LIČNOST. A pobedu uvek odnosi POSEBNA LIČNOST."

"Ponoviću naše devojke su bile TOP i ja ih obožavam ali po svim našim lokalnim standardima. ako smo već išlei na tri ribe koje igraju, onakvi kostimi su istog momenta morali da se spale. Koreografija i scenski efekti? Molim vas... Šta je bilo NOVO i drugačije?" osvnula se pevačica na sam nastup "Uraganki". 

"Biću iskrena, naše devojke nisu imale TIM koji bi oko njih "sašio" jak koncept. One su kao izvođači svoj deo posla odradile BESPREKORNO, nisu bile dužne da se bave drugim elementima. To je morao da radi TIM. Kao u fudbalu, džaba top igrači ako je trener ku**c bez ideje", nastavila je Karleuša žestoko.

hurricane
Youtube 

"Iz godine u godinu Srbija šalje na Eurosong "topovsko meso", izvođače koji se ostavljaju na milost i nemilost, ni krivi ni dužni. Bez logistike, bez para, uz puno stresa... I uvek se pitamo ZAŠTO LOŠE PROLAZIMO. Ponavljam, devojke su svoj posao odradile brutalno dobro... Ali objasnila sam vam šta je sve zakazalo, što nema veze sa njima."

jelena karleusa
Instagram 

"Zato je ovaj put pobedio kur****ti Italijan na štiklama. Rok BOG, ličnost, koncept. Zato su dobro prošli i Švajcarska, Francuska... Pure art", pojasnila je pevačica svoje viđenje i zaokružila svoje mišljenje izjavom: "Zapamtite, ono što VI mislite da je bezveze, zapravo nije, samo VI nemate pojma i zato su u Srbiji hitovi pesme i izvođači od 3 dinara..."

Da li se slažete sa onim što je Jelena rekla? Da li bi naše devojke zaista imale bolji plasman da su imale bolju scenografiju i koncept?

Podelite sa nama vaše mišljenje i glasajte u anketi.