TRENDOVI BEZ KOJIH JESEN 2022. NEĆE MOĆI DA PROĐE: Ovi detalji su na radaru žena od stila

Iako kalendarski gledano jesen zvanično neće početi pre 21. septembra, oblačno nebo, temperature u padu i uzbudljivi modni trendovi za ovu sezonu su dovoljni da imamo taj osećaj.

Shutterstock

Ako je suditi prema revijama najpoznatijih modnih dizajnera, čeka nas vrlo ekscentrična jesen puna komada kojima jedva čekamo da dopunimo ormare i spremni dočekamo hladnu sezonu.

Kada su u pitanju stvari koje ćete kupiti sada, a nositi i u godinama koje dolaze, sigurno će vas obradovati ponuda trendy komada koji se izdvajaju ove jeseni.

1. Lakovani trench

Grab-and-go! Nema mnogo razmišljanja kada je trench u pitanju - zgrabite ga i krenite u neobaveznu šetnju po gradu, šoping ili kafu dok bežite od kiše. Najbolje izgleda uz odela, a ako ga nosite preko masivnih džempera ili trenerki, vežite ga pojasom kako bi napravio formu.

2. Cargo pantalone

Nova popularnost cargo pantalona nimalo ne iznenađuje ako se uzme u obzir snaga trenda utilitarnog stila oblačenja, koji se poslednjih nekoliko sezona zaista ističe na modnoj sceni. Cargo pantalone odlikuje udoban kroj, obično su bež ili maslinasto zelene nijanse i imaju ušivene bočne džepove u koje vam lako staje sve što vam treba.

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

3. Sportske patike

Bilo bi pogrešno ne uključiti par sportskih patika u jesenji garderober, s obzirom na to da se sada kombinuju uz kapute, košulje, i sve elegantne komade. Ove jeseni ne želimo tako lako da se switchujemo u čizme, zato želimo svaki trenutak ove sezone da iskoristimo za nošenje trendy patike sa lista svetskih trendseterki!

4. Torba

Ako je ijedan model tašni napravio pravi bum među influenserkama i trendseterkama to su onda mini modeli koji su sasvim jasno "must have" za sve one koji drže do dobrog stila. Mala torbica je dovoljna da u nju stane novčanik, telefon i IQOS uređaj za one koji ga koriste.

Shutterstock 

5. Somot

Materijal koji je nepravedno stekao lošu reputaciju jeste svakako somot. Naravno da je praktičan i čvrst, i skoro nikada se ne smatra provokativnim sam po sebi, ali ima neosporno retro, cool vibe koji se sjajno uklapa u opuštenu estetiku jeseni. Ove sezone sumot dodaje teksturu suknjama, pantalonama, pa čak i haljinama.