Jedna pomisao na reč neon i već smo se vratili u dane ludih žurki na otvorenom, za koje smo često birali kratke šortseve, crop top neon majice sa natpisima i puno šljokica. “Cringe”, rekli bi mladi ranije. Ali ovo leto dokazuje da neon boje nisu rezervisane samo za mlađe generacije, već i za stariju ekipu koja želi da iskusi nešto novo i inovativno.

Kada su u pitanju kontroverzni trendovi, neon je na vrhu liste, ali uprkos njegovoj zloglasnoj prošlosti u svetu mode, početkom ove nedelje smo imali priliku da vidimo reflektujuću šemu boja u novom, modernijem art svetlu. Na slikarskoj radionici IQOS događaja kreirali smo svoja umetnička dela uz pomoć neonskih boja u potpunom mraku. Wow!

Već u prvom potezu četkicom preko platna ležala je čarolija otkrivanja nečeg svežeg i uzbudljivog, a verujemo da je slično i sa pronalaženjem alternativa u svakodnevnom životu.

iqos
Wanted! 

Pokrenuti sjajnom umetničkom energijom, sutradan smo na Silosima uronili u svet muzike i boja, gde su se granice između realnosti i imaginacije uspešno brisale.

Odmah na ulazu nas je oduševilo što naše senke na zidu više nisu crne kao obično, već su bile oživljene neonskim Iluma bojama. Potpuno uvučeni u neonsku atmosferu događaja postali smo njegovi direktni kreatori stvarajući čaroliju boja na ogromnom touch ekranu dodirima prstiju.

iqos žurka u silosima
vladimir velickovic/vladimir velickovic 

Kada smo rekli da je neon boja rezervisana za osobe koje su otvorene za nove stvari, mislili smo na punoletne pušače kojima isprobavanje Iqos uređaja može izgledati poput ulaska u novi svet. Lansiranje limitirane serije Iqos Iluma Neon Purple uređaja donelo je novu priliku mnogima da u novom dizajnu koji spaja inovaciju, stil i energiju vide alternativu tradicionalnim cigaretama.

warp - 010.jpg
vladimir velickovic/vladimir velickovic 

Upoznavanje sa novim stvarima, kao što je Iqos uređaj, može doneti novu perspektivu, čineći da se osećate bolje i odlučnije da promenite loše navike, kao što je pušenje cigareta. Ko zna, možda će ta nova stvar postati deo vašeg svakodnevnog života i doprineti vašim svakodnevnim aktivnostima.

IQOS nije proizvod bez rizika, oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne.