Odabir idealne kombinacije za najluđu noć u godini može biti i te kako stresan i pod pritiskom, naročito ako na vreme niste pronašli idealan outfit. Na kraju krajeva, verujemo da želite da ispratite "staru" godinu na pravi način, što znači da je na "to-do" listi i odabir savršene kombinacije za tu priliku koja će vas ne samo izdvojiti od drugih, nego vam možda i pomoći na putu do ostvarenja želja u 2024.

Do sada ste verovatno čuli za manifestaciju, tehniku koja nam pomaže da oživimo naše misli i najdublje želje kroz postavljanje namere. Ali da li ste znali da je jedan od načina da se to postigne upravo pomoću modnih odabira odeće i aksesoara? Veruje se da su specifične boje u korelaciji sa određenim osećanjima i namerama, pogotovo tokom “magičnih” moćnih dana kao što je doček Nove godine, jer na taj način dodajte dobre vibracije u život uz minimalan napor.

Prvi korak je da se inspirišete, fokusirajući se na svoje snove i težnje za sledeću godinu. Zatim, pustite univerzum da radi svoj posao kroz magiju boja. Da bismo vam pomogli da vaše najdublje vizije postanu stvarnost, sastavili smo kompletan vodič za odabir prave odeće i aksesoara za novogodišnju noć, odnosno koje boje treba nositi da biste, prema verovanju, imali sreće i videli pozitivne promene u narednom periodu.

Privucite romansu sa pink tonovima

Pink je romansa.
Profimedia 

Pink tonovi u outfitu ne samo da će učiniti da izgledate romantično i zavodljivo, već vam mogu pomoći i da "manifestujete" romansu u narednoj godini. Pink top, cipele , monohromatski look ili makar tašnica koja će "razbiti" crni outfit sasvim su dovoljni da zablistate u novogodišnjoj noći.

Pronađite svoju moć sa ljubičastom

Ljubičasto simbolizuje moć.
A. Astes / Alamy / Alamy / Profimedia 

Ljubičasta je jedna od boja koje su obeležile godinu za nama, te je potpuno logično da će biti i jedna od glavnih trendova u najluđoj noći. Posebno dobro izgleda ukoliko odaberete komade od somota ili satena, poput efektne slip haljine, suknje, ili topa. U kombinaciji sa zlatnim nakitom izgleda skupo i neodoljivo.

Sijajte u srebrnom

Srebrna haljina može bitipun pogodak za najluđu noć.
Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Srebrna boja je neizostavna na dočecima i sija poput najlepših zvezdi. Nevezano da li ćete izabrati nakit u ovoj boji, komade sa srebrnim elementima ili ćete se odlučiti za neizostavne haljine od srebrnih šljokica, budite sigurni da ćete u svakom slučaju privući pažnju, a veruje se da ova "boja Meseca" privlači ličnu i emocinalnu transformaciju.

Ne plašite se zlata

Baš kao i sa srebrom, zlato je druga opcija. Odlučite se za full komplete u ovom tonu ili pak za upečatljive minđuše kakve su se nosile cele godine. Dobar izbor može biti i da look “razbijte” neobičnom zlatnom clutch tašnom.

Zlato je boja moći.
Takimoto Marina/SOPA Images / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Veruje se da zlato donosi novac, moć, uspeh i širu perspektivu u vaš život, što je samo razlog više da makar delić vašeg prazničnog outfita bude u ovom tonu.

Istaknite najlepše u vama sa plavom

Plava boja ističe najlepše u nama.
Marcy Swingle / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Plavo je jedna od onih magičnih boja koja je takođe obeležila godinu za nama, a u najluđoj noći, kraljevske nijanse definitivno će biti u fokusu trendseterki. Plavo "boost-uje" samopouzdanje, i daje moć da se osećate dobro u svojoj koži, poput kraljica, što i jeste, te je ogromna preporuka da je uključite u svoje outfite.

To može biti bilo šta - plavi metalik kompleti, haljine sa šljokicama, ili pak aksesoari poput clutch tašne, traka za kosu ili ukoliko ste korisnik nikotinskih proizvoda – limitirana serija Iqos Ilume Stardrift sa dizajnom inspirisanim kosmosom, koji je bolja alternativa cigaretama.

Napominjemo da IQOS proizvodi 95% manje štetnih sastojaka u poređenju sa cigaretama, ali i da to nužno ne znači i smanjenje rizika od 95% jer IQOS nije proizvod bez rizika.

limitirana serija Iqos Ilume Stardrift sa dizajnom inspirisanim kosmosom
Uroš Arsić 

Podstaknite strast crvenom

Crveno je sinonim za strast.
Claire Guillon / Camerapress / Profimedia 

Crvena je bila glavna boja u 2023. i to nije bez razloga. Ona simbolizuje strast i želju, te definitivno treba da je inkorporirate u novogodišnje outfite.

Zavodljiva crvena slip haljina može biti vaš kec u rukavu, ili se možete voditi najpopularnijim trendom i poneti crvene čarape u kombinaciji sa mini haljinom - chic, upečatljivo i neodoljivo.

Privucite uspeh sa zelenom 

Zelena boja privlači uspeh.
Cornel Cristian Petrus / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Zelena boja (posebno smaragdna) privlači prosperitet i obilje te je dobro da ovim tonovima date šansu u novogodišnjoj noći. Zeleno odelo izgledaće veoma chic ili pak elegantna haljina - ne samo da ćete izgledati dobro, već ćete i potencijalno privući novac i bogatstvo.