Kako god da je nazovete (bebo, najbolja, sestro, srodna dušo), glavna žena u vašem životu zaslužuje nešto posebno na poklon. Na kraju krajeva, ona slavi tvoje pobede, plače sa tobom kada ti je teško i tera te da se smeješ kao niko drugi. Bilo da je devojka, ćerka, sestra po krvi ili sestra po izboru, savršen poklon pokazuje koliko vam znači. Bez obzira na njen stil, ukus ili hobije, evo 10 savršenih poklona za vašeg partner-in-crime.

Parfem

Dobar parfem je sigurno nešto što ženi daje samopouzdanje, a kako kažu, ima veći efekat čak i od najskuplje odevne kombinacije.

10 novogodišnjih poklona za žene
Pexels/ cottonbro studio 

Pidžama

Ponekad oni detalji koje će mnogi smatrati beznačajnim mogu doneti mnogo radosti i sreće na dnevnom nivou. Jedna od njih je cool pidžama pogodna i za leškarenje i za spavanje u udobnosti svoga doma.

pidžama
pexels/ ioana motoc 

Nakit

Ove sezone apsolutni su trend glomazne zlatne minđuše koje će začiniti i najklasičniju kombinaciju farmerki i bele majice kratkih rukava. Ne zaboravite da u kategoriju nakita ulaze i narukvice, prstenje, ogrlice, lanci za naočare, ručni sat…

nakit
Unsplash/ max ducourneau 

Sveća

Sveće su definitivno odavno prestale da budu primarno funkcionalni, već prvenstveno dekorativni predmet. Ukoliko osoba kojoj kupujete poklon obraća pažnju na to kako će urediti enterijer, moderni oblici sveća su pun pogodak za odabir prazničnog iznenađenja.

sveća
pexels/skylar kang 

Polaroid

Danas je za stvaranje uspomene dovoljno da kliknete telefonom. Čuvamo na hiljade fotografija, ali zaboravljamo da tehnika nije najbolji način da sačuvamo uspomene. S tim u vezi, ako želite da draga osoba kojoj kupujete poklon čuva sve vaše uspomene zauvek (ali zaista zauvek) razmislite o kupovini Polaroid foto-aparata.

Polaroid
Pexels/ Ola Dapo 

Iqos

Ukoliko je osoba pušač, a smeta joj duvanski dim i želi da izbegne da joj se kosa i odeća osećaju na duvanski dim cigarete, a ujedno i ne želi da prestane sa konzumiranjem nikotina, poklonite joj bolju alternativu, kao što je na primer IQOS Iluma Stardrift limitiranu seriju uređaja koji pored raznih benefita, oduševljava i privlačnim dizajnom. IQOS nije bez rizika i oslobađa nikotin, koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne pušače.

Iqos
Promo 

Cool termos

Šta možete više poželeti za omiljenu toplu kafu od termosa sa omiljenom fotografijom ili dizajnom? U dosta radnji sa home edicijama možete pronaći kvalitetne i cool termose izrađene od nerđajućeg čelika, a uvek imate i opciju da u fotografskih radnjama na njega odštampate sliku ili dizajn po vašoj želji.

termos
Pexels/ Nadia Vasileva 

Planer

Na tržištu ima pregršt predivnih dizajna planera i rokovnika, a u samoj ponudi i standardne planere, bullet planere, školske, studentske, mini, planere za porudžbine, sketchbook i kuvare. Na osnovu tematike koja bi zanimala vašu dragu žensku osobu, izaberite poklon.

Planer
Pexels/ Ivan Samkov 

Mini proizvodi za šminku ili negu kože

Proizvodi u mini pakovanjima i setovi malih dimenzija su sjajna kupovina iz dva razloga. Prvi je što su idealni za putovanja avionom gde se mogu uneti bez bojazni, olakšavaju prtljag i količinski su sasvim dovoljni za period koji planirate da ostanete na odmoru.
A drugi razlog je što kupovinom nekog od ovih setova kao poklon dragoj ženskoj osobi omogućavate da isproba proizvod i vidi da li joj zaista odgovaraju, pre nego što odluči da uloži novac i plati punu cenu za određeni artikal.

šminka
Unsplash/ Laura Chouette 

Kačket

Pored toga što je kačket veoma funkcionalan aksesoar koji štiti od sunca, ili vas spašava bad hair day-a, modeli sa fora porukama daju cool vibe svakoj modnoj kombinaciji. Ukoliko osoba koju nameravate da obradujete poklonom brine o svom modnom izrazu, razmislite o kačketu kao iznenađenju.

kačket
pexels / yerkebulan kunat