Glamurozni ELLE STYLE AWARDS događaj okupio je u novootvorenom Sava Centru veliki broj zvanica iz sveta mode, kulture, umetnosti, biznisa. Na ekskluzivnoj lokaciji predstavljen je jedinstven gala koncept koji je podrazumevao dodelu nagrada u 14 kategorija, glamuroznu večeru, te spektakularne muzičke nastupe Bože Vreća i Nine Badrić.

Nina Badrić i Božo Vrećo
Mrdja Lovers Studio/© 2023 Mrdja Lovers Studio, all rights reserved. 

Elle Style Awards je najveći modni događaj u regionu koji je prethodnih godina dodelio nagrade najvećim imenima sa naših prostora kao što su: Milena Dravić, Rade Šerbedžija, Mira Banjac, Branka Katić, Dragan Bjelogrlić, Nikola Kojo, Marina Abramović, Roksanda Ilinčić, Dragana Ognjenović…

Ove godine, modni događaj obeležili su dobitnici među kojima su bili: Seka Sablić - nagrada za životno delo, Božo Vrećo - nagrada za muziku, Vanja Grbić - nagrada za doprinos sportu, Jasna Đuričić - nagrada za glumu, Nina Rajak - nagrada za dizajnera godine... kao i poznati gosti iz sveta mode, umetnosti i kulture.

Omiljena fashion & TV lica, Boško Jakovljević i Marija Tarlać, vodili su nas kroz program večeri i svečano uručili Elle Style Awards priznanja za 2023. godinu.

Najbolje obučene dame na Elle Style Awardsu
Mrdja Lovers Studio/© 2023 Mrdja Lovers Studio, all rights reserved. 

Pod nazivom Mystical Forest Soirée, ove godine umetnost bila je fokusna tačka i nadahnuće.

IQOS je priredio poseban estetičan koncept koji se sjajno uklopio u graciozni ambijent i doprineo da se ova glamurozna večera pretvori u žurku za pamćenje. 

Ovaj proizvod nije bez rizika i oslobađa nikotin, koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne.

iqos ESA 2023
Mrdja Lovers Studio/© 2023 Mrdja Lovers Studio, all rights reserved. 

A kako su neke od cenjenih zvanica odgovorile zadatku elegant dress code, pogledajte u galeriji:

Mrdja Lovers Studio/© 2023 Mrdja Lovers Studio, all rights reserved. ESA 2023