Prošlo je nekoliko dana otkako smo se vratili s nezaboravnog putovanja u Atini sa kompanijom Philip Morris International (PMI) koja je okupila hiljade članova IQOS zajednice iz 19 zemalja širom sveta, između ostalih – Srbije, Italije, Nemačke, Češke, Švajcarske, Grčke, Kipra, Filipina, preplavljujući nas kreativnošću koja karakteriše ovaj inovativni brend.

NPH00169.jpg
Iqos 

Iz Beograda je krenula sjajna ekipa, od preko 50 korisnika koji su imali priliku da se pridruže ovoj nezaboravnoj avanturi.

„Preko platforme IQOS Together X, sarađujemo sa članovima IQOS zajednice iz celog sveta – zajednice koja obuhvata više od 27 miliona punoletnih korisnika, od kojih smo neke pozvali da nam se pridruže na globalnom događaju u Atini”, rekao je Stefano Volpeti, predsednik PMI-a za proizvode bez dima i odnose sa potrošačima.
„Videti toliko članova ove zajednice na jednom mestu tokom ovog jedinstvenog događaja, prilika je za nas da proslavimo njihovu ulogu u tome da cigarete odu u istoriju i ohrabrimo ih da se zalažu da i ostali punoletni pušači naprave bolji izbor od nastavka pušenja”.

NPH00001.jpg
Iqos 

Prilika da istražimo Atinu zajedno, uživamo u kulturnim bogatstvima i doživimo impozantnu žurku u Ellinikon parku, bila je nešto što smo s nestrpljenjem iščekivali.

Po dolasku u Atinu, smestili smo se u hotel koji je premašio sva naša očekivanja. Udoban i luksuzan smeštaj pružili su nam savršen početak putovanja. Osim toga, imali smo priliku da uživamo u sunčanoj Atini, istražujemo njene čarobne ulice i uživamo u lokalnoj kuhinji. Sutradan smo krenuli u obilazak grada, a naročiti naglasak bio je na poseti čuvenom Akropolju. Impozantna istorija i arhitektura ovog svetilišta ostavili su nas bez daha.

Vrhunac putovanja bio je spektakularna Together X žurka u Ellinikon parku, koji poput PMI koristi inovativne načine za rešavanje problema iz stvarnog sveta. U znak podrške misiji bez duvanskog dima, kompanija PMI predstavila je IQOS Together X platformu koja pozdravlja izbor više od 27 miliona punoletnih korisnika, da sa cigareta pređu na manje štetan IQOS sistem za zagrevanje duvana.

05.jpg
Sasa Nikolic/nikolic photography 

Različiti stejdževi pružali su nam raznovrsne sadržaje - muziku, koktele, graviranje IQOS uređaja. Atmosfera je bila na zavidnom nivou, a entuzijazam svih prisutnih činio je događaj posebnim.

Kada je narukvica zasvetlela znali smo da spektakl tek počinje. Velika imena grčke muzičke scene Eleni Foureira i Konstantinos Argiros otvorili su main stage, a talentovani The Chemical Brothers dodali su dozu magije večeri. Energija koja je vladala bila je zarazna, a mi smo se prepustili ritmu i plesu pod zvezdanim nebom Atine.

Novi IQOS Iluma Prime uređaji

Naravno, putovanje je bilo upotpunjeno i novim IQOS Iluma Prime uređajima i koji su naše iskustvo učinili još posebnijim zbog lakoće korišćenja i izostavljanja čišćenja.

NPH00011.jpg
Iqos 

Ovo putovanje bilo je spoj zabave, kulture, muzike i druženja. Imali smo priliku da se povežemo sa ljudima koji dele istu strast prema IQOS brendu, dok smo istovremeno istraživali lepotu Atine. Tri dana u grčkoj prestonici bila su nezaboravna, ne samo za medijske ekipe koje su podržale ovaj događaj, već i za verne Iqos korisnike.

Važna informacija: IQOS nije proizvod bez rizika, oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne.