Na temelju čvrstih zajedničkih vrednosti i ljubavi prema inovativnost, estetici i podizanju stvari na viši nivo, juče je organizovan IQOS event, u urbanom ambijentu Hangara, povodom predstavljanja novog IQOS ILUMA uređaja inspirisanog novom revolucionarnom tehnologijom.

Iqos Iluma Cube otvaranje.
LCF produkcija 

Kreativnost, inovativnost i različitost oduvek su bile u fokusu ovog svetskog brenda koji deli jedinstvenu viziju boljih navika i izbora, uz podršku brojnih ambasadora I zvanica.

Iqos je upriličio event povodom predstavljanja novog uređaja.
LCF produkcija 

Topli septembarski četvrtak bio je na pravi način upotpunjen elegantnim IQOS događajem koji mu je dao dodatnu magičnu, ali i glamuroznu notu. Na početku večeri, goste je pozdravio cenjeni glumac Milan Marić čija je energija bila boost potreban za početak ove nezaboravne noći.

Milan Marić na Iqos Iluma eventu.
Uroš Arsić 

Gostima su se najpre obratili Aleksandar Jakovljević, generalni direktor Kompanije “Filip Moris” za jugoistočnu Evropu, i Oggie Kapetanović, potpredsednik za integrisanu izgradnju brenda, da bi potom imali priliku da uživaju u maestralnom performansu prilikom otvaranja Cube-a, a potom I u sjajnoj izvedbi perspektivnog umetnika Fantoma i legendarnog benda Bajaga i instruktori koji su svojom energičnom i jedinstvenom muzičkim izvedbom oduševili zvanice.

Aleksandar Jakovljević, generalni direktor Kompanije “Filip Moris” za jugoistočnu Evropu, i Oggie Kapetanović, potpredsednik za integrisanu izgradnju brenda
Uroš Arsić 

Bajaga na Iqos Iluma eventu.
LCF produkcija 

Pored nezaboravne žurke i lansiranja novog uređaja koji oduševljava elegantnim dizajnom, ali i novim praktičnim funkcijama, kao što je ne zahtevanje čišćenja, ovaj event će se definitivno pamtiti po trendy izdanjima zvanica, poznatih ličnosti i uticajnih IQOS korisnika koja će se zasigurno kopirati ove jeseni.

No Iqos iluma
LCF produkcija 

Novi Iqos Iluma.
LCF produkcija 

Svi gosti su odgovorili modnom zadatku i postavili lestvicuviše za sva naredna dešavanja, a u nastavku donosimo nekoliko najboljih outfita prema mišljenju W! tima.

U korak sa svetskim trendseterima, zvanica ove jeseni na modnu mapu vraća kaubojske čizme koje osvajaju svojom udobnošću i dizajnom koji se lako kombinuju sa gotovo svim stilovima.

Outfit sa bajkerskim čizmama.
Uroš Arsić 

Zvanica je, čini se, usvojila savete modnih stručnjaka koji predlažu da, za efektan utisak, ovakve modele haljina za večernje prilike kombinujemo sa mary jane ili slingback cipelama. I zaista su nepogrešiv izbor!

Prvi look sa slingback cipelama.
Uroš Arsić 

Posebno izdvajamo modnu kombinaciju za koju je zvanica dobila samo pregršt komplimenata i sa puno stila je upotpunila cool komadima poput zanimljive tašne i metalik cipelama koji su look podigli na viši nivo. 

Look sa zanimljivom tašnom i sandalama.
Uroš Arsić 

Takođe nam je privukla pažnju lepotica koja je mini kargo haljinu, model kojeg trendseterke ne mogu da se zasite, iskombinovala sa edgy, bajkerskim čizmama. Pun pogodak!

Look sa kargo haljinom.
Uroš Arsić 

A da je minimalizam uvek u modi dokazala je i nekadašnja manekenka Sindi koja je top sa izrezima iskombinovala sa maksi suknjom koja je jedan od najvećih trendova jeseni, a look je zaokružila oversized kožnom jaknom I neodoljivom shopper torbom.

Sindi u kompletu za 10
Uroš Arsić 

Takođe nam je privukla pažnju devojka koja je održala modnu lekciju trendy izdanjem. Pantalone sa širokim nogavicama definitivno su jedan od vodećih trendova ove godine, a da i obična bela majica može da izgleda high fashion dokazala je kombinujući je sa upečatljivim korsetom. Kada na sve to dodate sjajne aksesoare, dobili ste zaista look koji će svaka fashion devojka jedva čekati da iskopira.

Devojka sa zanimljivim stajlingom.
Uroš Arsić 

Naravno, to ne znači da su ovo jedina izdanja koja su nam zapala za oko, a još sjajnih kombinacija, kao i deliće atmosfere pogledajte u galeriji u nastavku.

Uroš Arsić Pogledajte kako smo se proveli na NEXT LEVEL ILUMA događaju koji pomera sve granice.