Jesen/zima 2023. su u duhu „tihog luksuza“, krovnom terminu koji se odnosi na neupadljive komade koji izgledaju i deluju suptilno skupo. Krojeni blejzeri, krojene pantalone i minimalistički dodaci uredno se uklapaju u ovu kategoriju — a slučajnost je da odgovaraju i za većinski kancelarijskih kodeks oblačenja. Dakle, ako radite od 9 do 17h u korporativnom okruženju, nećete se mučiti da pronađete poslovnu odeću koja je i dalje moderna.

Ali danas se posebno bavimo jednom stvari: pantalonama za posao. Od širokih nogavica do modela na pruge, istražili smo kakvi krojevi su prihvatljivi da obučete i za važan sastanak, ali i za nedeljni brunch. Potrebno je samo da se držite nekoliko stilskih pravila; tokom radne nedelje kombinujte ih sa klasičnim košuljama, obućom i možda blejzerom, u zavisnosti od potrebnog ranga formalnosti. Nakon 17h možete dodati malo više karaktera, zamenjujući mokasine patikama, košulju za majicu bez rukava, itd.

U nastavku donosimo četiri trenda pantalona na koje se možete osloniti kako biste formirali osnovu chic kancelarijskog izgleda. Zahvalite nam kada budete izabrani za „najbolje obučenog radnika meseca“.

1. Pantalone širokih nogavica

2. Pantalone cigarette kroja

3. Pantalone na crtu

4. Pantalone na pruge

Ove jeseni smo odlučni da pređemo na next level praćenja trendova i fokusiramo se na nove i bolje izbore, a s tim se složila i Ivana.
“Za mene je sledeći nivo kada se pronađem u nekom novom trendu, kada sam srećna sa svojim novim izborom i mogu lako da ga uklopim u neku svoju priču”, rekla je Ivana.

iqos ivana Promo