Zasitili ste se odlazaka na bučna mesta ili mesta sa mnogo ljudi? Želite nešto zabavno i autentično gde ćete proživeti lepe trenutke kojih ćete se zauvek sećati?

Ukoliko želite vama dragoj osobi da priredite romantičnu, ali i zabavnu atmosferu imamo neke predloge za vas!

Za početak, budite malo originalniji, izbegavajte klišee, izaberite neko prozračno mesto, jer niko na prvom dejtu ne želi da se guši u oblaku dima. Ukoliko ste i vi pušač predlažemo da voljenu osobu impresionirate prelaskom na bolju alternativu - IQOS elektične cigarete koje će sigurno uticati na to da ostavite dobar prvi utisak. Osoba će imati mišljenje da brinete o sebi, mirisu koji ostaje za vama, kao i da imate osećaj za druge, naročito za nepušače.

U nastavku vam otkrivamo neverovatnih 5 mesta na kojima možete doživeti nezaboravne romantične trenutke koje ćete pamtiti ceo život.

Vidikovac Sahat kule

Iako je Kalemegdan često prvi izbor za prvi dejt, kako biste se istakli svojom idejom, predlažemo da posetite jedno mesto koje može pružiti pravi užitak. Pomalo zaboravljeno mesto, mnogi misle i da ne radi, a ono krije fascinantnu unutrašnjost i pogled je upravo Sahat kula. Ako niste znali Sahat kula je otvorena za obilaske i možete se popeti u sam vrh njene kupole. Kada se popnete gore, postoje ogromni prozori na kojima se možete udobno smestiti i posmatrati grad sa svih strana. Dok ovo pišemo, pitamo se ima li šta romantičnije od zalaska sunca na ovom mestu?

Poslastičarnica

Verujemo da ne postoji osoba, osim one koja baš ne voli slatkiše, koja se ne bi obradovala pozivu u poslastičarnicu. Prostor koji odiše intimnošću i ljubavlju nosi toliko razloga da uvek poželite da mu se vratite. Mnoge ovakva mesta podsećaju na detinjstvo i osećaj topline, dok im se drugi uvek obraduju zbog slatkih specijaliteta. U Beogradu postoji mnoštvo kvalitetnih poslastičarnica. Od tradicionalnih do onih modernijih i inovativnijih enterijera, a na vama je da izaberete idealnu za koju ste sigurni da bi se dopala osobi koju izvodite na dejt.

par u poslastičarnici
Shutterstock 

Botanička bašta

Ukoliko je vaš izabrani dejt ljubitelje prirode verujemo da je ovo idealna lokacija za šetnju i prve razgovore. Upečatljiva zelena oaza klasifikuje se za najlepša romantična mesta u Beogradu, te ukoliko želite da se pokažete u tom svetlu, Botanička bašta bi definitivno trebala da bude vaš prvi izbor.

Ada Ciganlija

Iako možda važi za kliše, Ada Ciganlija kao najpopularnije šetalište i sportsko-rekreativni centar nudi pregršt zabave na otvorenom. Pored šetnje oko jezera, ukoliko je vaš potencijalni partner uvek možete predložiti da se takmičite u određenom sportu. Na Adi se nalaze tereni za odbojku na pesku, fudbal, košarku i golf. Osim što ćete se super zabaviti, kroz sport ćete bliže upoznati osobu dok pobeđuje, ali i gubi. Za mirniji varijantu, duž šetališta postoji nekoliko mesta gde se mogu iznajmiti bicikli i roleri. Adom kruži i čuveni vozić, koji prolazi celim šetalištem.

ada ciganlija
Shutterstock 

Aerodrom - Skakanje padobranom

Ukoliko ste muškarac koji ima malo više finansijskih mogućnosti, onda zaboravite na fensi večere i noćne izlaske, već vašu devojku povedite na aerodrom i predložite joj skakanje padobranom. Nema sumnje da ćete biti prvi muškarac koji joj je tako nešto priredio i pored dobrog provoda i nezaboravnog dana, moći ćete da kažete da bukvalno letite po nebu kada ste sa njom.