LAKO SE ZALJUBLJUJU U POGREŠNE DOK IH ČEKA PRAVA LJUBAV: 5 horoskopskih znakova koji pišu prave ljubavne drame

Da li ste i vi među njima?

Pexels/ Nikolina

To je kao neka magija: Osećanja divljaju, zaljubljeni smo do ušiju, ali nikako se ne slažemo sa potencijalnim partnerom. Još jedan ljubavni neuspeh! Ako neko nema sreće u izboru partnera, neka pogleda svoj horoskop i zvezde. Naime, ovih pet horoskopskih znakova pišu prave ljubavne drame i vrlo često se zaljubljuju u pogrešne ljude.

Rak: Uvek veruju da je to ona prava ljubav

Rakovi su veoma osetljivi i izuzetno emotivni. Oni stalno traže pravu ljubav i mogu se zaljubiti skoro svaki dan. Kada se to dogodi, Rakovi često veruju da je to prava ljubav - čak i ako se ponovo gorko razočaraju. Rakovi imaju mnogo ljubavi u sebi, pa čak i ako su bili povređeni mnogo puta u životu, uvek otvaraju svoja srca za nove ljude.

Škorpija: Nikada ne odustaje, uprkos logici

Kada se Škorpije zaljube u nekoga, tačno znaju šta žele - ili tu osobu i nikog drugog na svetu. Vežu se za tu osobu i ne dozvoljavaju nikakvu alternativu. Nažalost, zbog svoje nefleksibilne prirode, škorpioni često stoje na svom putu i ​​ne uspevaju. Izgube se i prekasno shvate u kakav su problem ponovo upali. Ali koliko god puta njihova srca bila slomljena, njihova vera u pravu ljubav je nepokolebljiva.

Pexels/ cottonbro studio 

Blizanci: U mnogo čemu nestabilni, ali ne i u ljubavi

Ljudi rođeni u znaku Blizanca su zaista nestabilni ljudi. Međutim, kada se jednom odluče za osobu, njihova ljubav može dovesti do samopožrtvovanja – čak i ako izabranik nije onaj pravi. Blizanci će dati sve od sebe u vezi, neprestano težeći usavršavanju, stvaraju i rade, ali ne dobijaju uvek nešto zauzvrat. Često se dešava da blizanac na kraju bude hladno odbijen ili čak prevaren, piše miss7hr.

Ribe: Romantika im često pomuti um

Ribe su beznadežno romantične. Zaljubljuju se češće od drugih - i, nažalost, obično u pogrešne ljude. Kada se jednom odluče za nekoga, fokusiraju se samo na tu osobu. Rođeni u znaku Riba uvek vide dobro u ljudima. Većinu vremena na kraju budu povređeni i ništa i niko ih ne može utešiti. Uprkos svim razočaranjima, nikada ne gube veru u pravu ljubav.

Devica: Jednostavno su slepe u ljubavi

Device su racionalnije, ali kada je ljubav u pitanju, brzo zaborave svoje principe. Zemljani znak voli da se zaljubi do ušiju. Jednom kada Devica to doživi, ona je čvrsto uverena da je našla pravu ljubav i da će učiniti sve što je u njenoj moći da se poveže sa tom osobom. Nažalost, ne obraća pažnju na osećanja druge osobe i prečesto dozvoljava sebi da bude zaslepljen. Nije neuobičajeno da device budu iskorišćene. Jednostavno im je neverovatno teško da kontrolišu svoje emocije.

Bonus video

This browser does not support the video element.

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih  TikTok/anna.halk

   Izvor: miss 7 hr/ Wanted A.N.