4 ZNAKA KOJA ĆE DO KRAJA 2023. PRONAĆI ONOG PRAVOG: Slede romantični sastanci i ljubav o kakvoj ste oduvek maštale

Ljubavna astrološka prognoza biće naklonjena 4 znaka, te su velike šanse da će do kraja 2023. pronaći onog pravog.

Shutterstock

Kako stvari stoje, stvari se na polju ljubavi menjaju za 4 znaka zodijaka, te proverite da li ste među onima koji bi do kraja godine trebalo da upoznaju osobu o kakvoj su maštali celog života.

Lav

Imaće sreće ove godine i probudiće im se lepa osećanja. Lavovi će na jesen upoznati osobu koju će zavoleti i izgradiće lepu vezu. Biće im zanimljivo, a ta veza doneće i neka poznatstva koja bi kasnije mogla Lavovima da pomogne u karijeri. U isto vreme imaće zadovoljene dve potrebe - finansijske i intimne.

Vaga

Dobićete šansu da upoznate osobu koja će vam biti važna, a jedini problem je što ćete morati da birate imeđu više kandidiata. Ne zaboravite da vi donosite odluku i ne dopustite da drugi utiču na vas. Nemojte da odbijate ponude društva za izlazak jer se možda vaša srodna duša nalazi baš tu negde iza ugla, iskoristite priliku!

Shutterstock 

Škorpija

Sastanak koji će vam odrediti sudbinu desiće se neočekivano, zato družite se, putujte i iskoristite vreme na najbolji mogući način! Iznenadni susret može se desiti bilo gde, u teretani, na poslu, marketu, salonu... Doslovno bilo gde! Nakon toga sledi vam izuzetno dobar period, pokloni, putovanja, romantična osećanja, a do kraja godine možda i selidba u zajednički stan.

Vodolija

Ove godine upoznaćete osobu za kojom već duže vreme žudite: ambicioznu, upornu, inteligentnu i lepu. Sanjali ste možda i nedostižne snove, ali za vas se pokazalo da to ipak nije bilo tako nedostižno. Sve će se "poklopiti" samo je potrebno da pogledate ko vam je u okruženju i tu biste mogli da pronađete osobu za kojom već dugo tragate.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

"RETRO VENERA VRAĆA BIVŠE LJUBAVI!" Astrolog upozorava na opasnosti koje vrebaju do septembra, a OVIH 5 ZNAKOVA SU NAJUGROŽENIJI  Kur

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.