ZNACI ZODIJAKA KOJIMA ĆE FEBRUAR BITI MESEC IZ PAKLA: Trubulentni dani su pred vama, a evo kada se sve menja

Pogledajte da li se i vi nalazite među znacima Zodijaka kojima će februar biti veoma loš mesec

Shutterstock

Februar donosi intenzivnu energiju, što neće svima doneti pozitivna iskustva. Neki znakovi će se suočiti sa svojim strahovima, preprekama i velikim izazovima

Ovan

Energični februar će u vama pobuditi želju da se izraze, ali izabraće loš način da to učine. U komunikaciji bi trebalo da budu posebno oprezni jer britak um bi vas mogao dovesti u situaciju da kažete nešto što nećete moći da povučete, a čime biste mogli da povredite nekog bliskog.

Smirite se, pokušajte sredinom mesca da organizujete sebi neki odmor - uzmite godišnji ili produženi vikend i saberite svoje misli i osećaje. Ovnovi bi si trebali uzeti vremena da se napune pozitivnom energijom i verom da će ovaj loš period proći. U budućnosti vas čekaju jako lepe stvari.

Škorpija

Februar će za vas biti izuzetno buran mesec. Poslednji mesec zime vam donosi razna iznenađenja, između ostalog i posjedice pogrešnih odluka koje ste doneli početkom godine. Ali izdržite, jer početkom proleća se menja i vaša situacija.

Škorpije treba da pripazie na svoj temperament. Izbegavajte svađe i rasprave s bližnjima. Potrudite se da postignete kompromis za dobrobit svih.

Shutterstock 

Jarac

Iako ćete imati jaki poriv da se ovog februara osamite i provedete celo vreme u nekoj refleksiji, oduprite se tome. To vam neće doneti ništa dobro, stoga je najbolje da sami sebe naterate da se aktivirate.

Jarci koji su u vezi, treba da ulože dodatne trud u odnos s partnerom. Atma piše da je bitno da budete strpljivi i uporni u ostvarivanju svojih želja i ciljeva. Budući da su čista suprotnost ono što biste želeli i ono što bi trebali da uradite za sebe, oslonite se na prijatelje i porodicu da vam u teškim trenutcima budu podrška.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.