ŠTA RETROGRADNI MERKUR DONOSI SVAKOM ZNAKU? Pred jednim znakom je dobar period, a NJIH čekaju PREPREKE i izazovi

Pod njegovim uticajem bićemo sve do 22. jula.

Shutterstock 

Ruku na srce, Retrogradni Merkur nam je svima već duže vreme izgovor za sve negativno i loše, što nije tek tako bez razloga. Sada nas astrolozi upozoravaju na period koji sledi, a koji sa sobom nosi mnoštvo prepreka, emotivni rolerkoster, i gomilu izazova na svim poljima.

Savet je da budemo na oprezu, a evo šta do 22. jula čeka svaki znak:

Ovan

Kako vreme bude prolazilo, retrogradni Merkur će otkriti vašu mudru stranu. Stvari oko sebe vidite takve kakve jesu. Počinjete da se bavite nečim velikim i vaćnim, ali imaćete probleme u komunikaciji. Razmislite dobro pre nego što nešto kažete.

Bik

Tokom retrogradnog Merkura, vaš nepokolebljivi stav može vas dovesti u zablude i izazovne situacije. Bićete skloni donošenju impulsivnih odluka koje se ne slažu sa vašim racionalnim načinom razmišljanja.

horoskop
Shutterstock 

Blizanci

Povratak prošlosti i otvaranje starih emocionalnih rana donosi vam teškoće u ljubavnim odnosima. Bićete skloni emocionalnoj nestabilnosti, a srce će nadvladati um. Živećete više u prošlosti, suočavajući se nostalgijom. Ali, važno je zapamtiti da nije sve tako loše! Konačno ćete prihvatiti svoje misli i osećanja, a jednom akda ih osvestite, lakše ćete ih se osloboditi.

Rak

Kako se bude razvijala ova retrogradna faza, osećaćete se sve emotivnije. Suočićete se sa raskrsnicom i put koji odaberete mogao bi stvari drastično promeniti. Zbunjeni ste, ali imajte na umu sopstveno blagostanje i buditezahvalni na stavrima koje vam pomažu da idete napred.

Lav

Retrogradni Merkur donosi vam potrebu da se osamite i razmislite o svojoj budućnosti. Odmorite se i dopustite sebi da se opustite. Svakom treba malo vremena za sebe, a sada je prvi trenutak da se posvetite svom biću.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši