Vaš horoskop za Dan zaljubljenih za 2021. godinu sadrži sve detalje o tome šta vas očekuje ove godine na polju ljubavi, zavođenja i seksa. Ovog 14. februara imamo veliku energiju Vodolije, znak koji je usredsređen na bezuslovnu i ekspanzivnu ljubav. Vodolija zapravo nije znak orijentisan na vezu i teži da favorizuje prijateljstva u odnosu na romantične partnere.

Neki horoskopski znakovi mogu ove godine imati više sreće, a čak 8 znakova prepustiće se erotskim užicima u potpunosti. Evo vašeg horoskopa za Dan zaljubljenih za 2021. godinu.

Ovan

Generalno, od sve ove ogromne energije Ovan će se osećati uspaljenim i punim života. Osećaćete se seksi i spremno da se povežete sa nekim na fizičkom nivou. „Sa Mesecom u vašem znaku za Dan zaljubljenih, bićete spremni i puni samopouzdanja“, kaže astrološkinja Klarisa Monahan.

horoskop za dan zaljubljenih
Unsplash 

Bik

Vaš će seksualni nagon biti pojačan ovog 14. februara, a vi ćete biti u potrazi za savršenim partnerom koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. „Sa Uranom koji je prisutan sa Marsom, bićete i otvoreniji za eksperimente nego obično. Ne plašite se da pomešate stvari i ubacite novu igru u svoj seksualni život“, kaže Monahan.

Devica

Ako će neko želeti da Valentinovo proslavi na seksi način, to ćete biti vi. Prema Monahanu, Mesec će osvetljavati vašu erotsku Osmu kuću, tako da ćete se osećati ekstremno energično. „Ako nemate partnera, počnite da radite na tome. Kada dođe Dan zaljubljenih, osećaćete se veoma zaljubljeno.”

Vaga

Vaša vladajuća planeta Venera je na nebu sa srećnim Jupiterom, pa ćete sigurno doživeti erotsku eksploziju za ovaj Dan zaljubljenih. Ako ste slobodni, možda privučete nekoliko interesenata jer ćete tog dana biti izuzetno šarmantni i samopouzdani. Povrh svega ovoga, prozračna energija Vodolije dobro funkcioniše sa vašim Suncem, a vi imate strastveni mesec u Ovnu koji aktivira vašu kuću partnerstva. „Šta biste još mogli da poželite?“ Monahan kaže: “Uživajte!”

Škorpija

Dan zaljubljenih će biti veoma vruć za vas, seksi škorpioni. Prema Monahanu, Mars i Uran ćete imati nasuprot Suncu, što je strastveni aspekt koji na dobar način može da izazove malo strepnje. „Ove planete zajedno aktiviraju vaš sirov, životinjski i takmičarski karakter“, kaže ona. To je dobro vreme da krenete za onim što želite. Imate dodatnu dozu samopouzdanja da izađete i osvajate.

Strelac

Strelac će se zabaviti za Dan zaljubljenih sa kim god da ga provede. Prema Monahanu, vaša vladajuća planeta nalazi se odmah pored Venere i šalje vam „visok nivo pozitivnih i duhovitih vibracija“. Uz to, energija Vodolije u vašoj kući komunikacije učiniće vas dodatno komunikativnijim i duhovitijim. „Uđite u aplikacije za upoznavanje ako ste slobodni jer ćete se osećati ekstra harizmatično. Sa svim ovim planetama koje aktiviraju vašu Treću kuću, možda trebate da probate sa traženjem seksualnog partnera preko interneta“, kaže Monahan.

Vodolija

Ovog ste meseca na vrhu Vodolije, zato iskoristite ovu energiju na najbolji mogući način. Dan zaljubljenih vam izgleda izuzetno začinjeno. „Sa Jupiterom, Venerom, Merkurom, Suncem i Saturnom u vašoj Prvoj kući, sve će biti oko vas. Sve ove planete obećavaju naklonost i dobre vibracije, osim Saturna, koji će vas držati pod nadzorom. “ Ne brinite i dalje ćete se osećati ekstremno privlačno. Bez obzira da li ste slobodni ili ste u vezi, očekujte da će vas neko ove godine razmaziti.

Ribe

Dan zaljubljenih započinje Mesecom u vašem znaku, a zatim se kasnije prebacuje u Ovan. Prema Monahanovim rečima, sastavljanje romantičnog doručka odličan je način da slobodan dan započnete kako treba. Jednom kada ta strastvena energija Ovna Meseca krene, bićete spremni za „malu erotsku prepirku između čaršafa“.