Obično se kod nas mesečno prima plata...i tu vam ne treba ni zodijak, ni sugestija astrologa...Ili? Osim plate, šta još činimo jednom na nivou tih tridesetak dana? Prave se planovi, reći ćete. Tu, već, horoskop može da pomogne... Naravno, u pravu ste. Ali, mesečna astrološka predviđanja su tu i da Vas upozore kakvu ćete platu dobiti – i kolika je povišica, i šta sudbina donosi kao avans, ili predujam... i kako da ih upotrebite...i onda je tako lako planirati, piše astrolook.com.

Ovan

Aktivno učestvujete u različitim događajima na poslovnoj sceni, kako biste reagovali u najboljem momentu i poboljšali svoju poziciju u odnosu na ostale saradnike. Umete da procenite povoljnu situaciju i verujete u svoje znanje ili sposobnosti. Ipak, Vaša blic inteligencija i snalažljivost u nastupu pred saradnicima donosi samo kratkoročne efekte. Važno je da upotrebite praktično iskustvo i da pravilno zaštitite svoje poslovne interese. U odnosu sa voljenom osobom, ponekad nije lako sagladati pravi uzrok koji dovodi do čestih razmirica ili sukoba. Bolje je da neke stvari mudro prećutite, nego da zagovarate dijalog koji vodi ka ljubavnom rivalstvu ili raspirivanju »niskih« strasti. Preosetljivo reagujete na različite sitnice, potrebno je da napravite emotivnu distancu.

Bik

Delujete energično u susretu sa saradnicima i postavljate nove zahteve, kojima želite da unapredite svoje profesionalno iskustvo i zajednički uspeh. Ne dozvoljavate mogućnost iznenadnih promena u poslovnim pregovorima. Ipak, preteranim isticanjem ličnih zahteva pobuđujete različite komentare među saradnicima. Potrebno je da imate »široke vidike« u svakom pogledu. Voljena osoba pokušava da utiče na Vaše stavove, ali to izaziva dodatni otpor sa Vaše strane. Ljubavne razmirice prihvatite kao prolaznu fazu, sve se svodi na novi podsticaj ili na dobar impuls koji vodi ka emotivnom zbližavanju. Oslonite se na svoje »skrivene adute« i na zavodnički šarm koji posedujete.

Blizanci

Umete vrlo promišljeno i selektivno da birate određene situacije u kojima na najbolji način možete da predstavite svoje profesionalne sposobnosti. Nalazite se u fazi kreativnog uspona, tako da često delujete snalažljivo i originalno u odnosu na svoju okolinu. Ipak, povremeno treba da prihvatite kompromisnu varijantu. Vaša želja da dominirate na javnoj sceni ili u odnosu sa bližom okolinom, ima svoje dobre i loše strane. Nema razloga da zaboravite na neka osnovna merila vrednosti ili na redosled stvari koje određuju Vaš intimni život. U odnosu sa voljenom osobom sve postaje skoro »bledunjavo«, ako ne postoji uzajamna iskrenost. Potrebno je da osetite zajednički impuls koji Vas emotivno zbližava i dopunjava na različite načine.

Rak

Nalazite se u sjajnoj formi i imate zanimljive ideje. Po oprobanom receptu primenjujete uspešna pravila u poslovno-finansijskoj saradnji. Potreban Vam je dobar podsticaj ili neko ko bi Vas podržao u odlučujućim situacijama. Vaša dobitna kombinacija, predstavlja spoj lepih i korisnih stvari u različitim pravcima. U odnosu sa voljenom osobom, ponekad Vam nedostaje početni zanos ili dovoljno hrabrosti da izrazite svoje emotivne namere. Kolebljivost može da Vas navede na pogrešan emotivni izbor. Ljubavna pravila se menjaju, dozvoljeno je sve ono što vodi ka zajedničkoj sreći i zadovoljstvu. Vaš emotivni profil najčešće određuje Vaše želje ili mogućnosti.

VAGE PUCAJU OD SREĆE, A NJIMA NIŠTA NEĆE IĆI OD RUKE: Pogledajte šta vam predviđa VELIKI MESEČNI HOROSKOP
Shutterstock 

Lav

Uporno branite svoje poslovne ili strateške interese, tako da Vas očekuju brojne pohvale i priznanja na različitim stranama. Nema potrebe da činite poslovne kompromise, ukoliko oni nisu u skladu sa Vašim moralnim načelima i profesionalnim manirima. Ako neko pokušava da Vas dovede pred svršeni čin, odgovorite na način koji podrazumeva poštovanje poslovnih pravila. Zbog brojnih obaveza svesno propuštate različite događaje u privatnom ili ljubavnom životu, partner Vas opominje na »greške« koje činite. Primećujete česte promene u raspoloženju ili neobično ponašanje kod voljene osobe, ali ne uviđate pravi povod. Potrebno Vam je bolje uzajamno razumevanje i novo emotivno zbližavanje.

Devica

Delujete vrlo energično i stalo Vam je da ubrzate poslovni ritam u svom okruženju. Obratite pažnju na nivo prilagođavanja u situacijama koje imaju uticaj na zajedničke interese. Kad god Vam se ukaže dobra poslovna prilika, birate lakše ili jednostavnije rešenje. Ipak, postoje okolnosti koje ne zavise od Vaše volje ili uticaja. Važno je da sačuvate dodatnu meru opreza i diskreciju u ljubavnom životu, ponekad prvi utisak ume lako da zavara. Nema razloga da se lagodno zanosite trenutnom impresijom ili prolaznim raspoloženjem. Stvari izgledaju drugačije kada se posmatraju sa određene emotivne distance. Uskladite svoje želje i mogućnosti u odnosu na partnerovo raspoloženje.

Vaga

Nove informacije i događaji na poslovnoj sceni potvrđuju Vaša ambiciozna očekivanja. Delujete vrlo zahtevno i spremni ste da preuzmete vodeću ulogu pred saradnicima. Stalo Vam je da u poslovnim pregovorima tačno definišete zajedničke odnose, pravila ponašanja ili deobu interesa. Želite da se izborite za što bolje poslovno-finansijske interese i uslove. Vodite aktivan društveni život i rado se pojavljujete na javnim mestima. Priželjkujete nove ili neobične emotivne kontakte na različitim stranama. Ono što drugima deluje teško ili nemoguće, za Vas predstavlja uigranu varijantu emotivnog potvrđivanja. Očekuju Vas prijatne promene i novi događaji u odnosu sa voljenom osobom.

Škorpion

Koristeći sve prednosti kojima raspolažete pokušavate da stvorite bolje uslove i da ostvarite svoje poslovne interese. Bez obzira na svoje praktične sposobnosti, ne možete uvek da uskladite različita interesovanja i da ispunite nečija očekivanja. Potrebno je da formirate nove kriterijume, saradnici ponekad imaju nezamenljivu ulogu u rešavanju poslovnih dilema. Neko Vam daje dobar primer. Ponovo preispitajte svoju ulogu u odnosu sa jednom bliskom osobom. Povremeno delujete uznemireno, letargično ste raspoloženi i skloni preterivanju u izražavanju svojih osećanja ili potreba. Često reagujete impulsivno ili pomalo razdražljivo prema voljenoj osobi, nema razloga da dodatno komplikujete svoj ljubavni odnos.

Strelac

U dostojanstvenom stilu i bez suvišnih pitanja prihvatite nečije kritizersko mišljenje ili komentare koji Vam se ne dopadaju. Ne možete da pravite prelazne kompromise koji nisu u skladu sa Vašim moralnim načelima, sada je kasno da korigujete svoje propuste ili da menjate poslovnu strategiju. Usmerite svoju kreativnu energiju u korisnom pravcu i strpljivo sačekajte na odgovarajuće uslove. Svoja osećanja ne možete da podvedete pod neka »razumna merila«, ali to Vam neće smetati da ostvarite svoje ljubavne namere. Vaše ponašanje na najbolji način odslikava ljubavno zadovoljstvo ili raspoloženje koje osećate u nečijem prisustvu. Važno je da sledite svoj »unutrašnji glas« ili instinkt.

VAGE PUCAJU OD SREĆE, A NJIMA NIŠTA NEĆE IĆI OD RUKE: Pogledajte šta vam predviđa VELIKI MESEČNI HOROSKOP
Wanted! 

Jarac

Nalazite se u kreativnoj fazi, ali postoje različite okolnosti koje ograničavaju Vaš uticaj. Događaji na poslovnoj sceni imaju promenljivi tok, veština prilagođavanja u određenim situacijama donosi najbolji efekat. Potrebno je da se orijentišete ka dugoročnijim interesima, ali i da prihvatite savremeniji trend izražavanja. Važno je da ulivate emotivnu podršku svom partneru i da verno sledite zajedničke ideje. Voljena osoba može da ispuni Vaša očekivanja, ali prethodno morate stvoriti harmoničnu vezu. Oslonite se na emotivne podsticaje koji Vas prate i na svoj »unutrašnji glas«. Vaše unutrašnje zadovoljstvo ili sjaj, predstavlja odraz zajedničke sreće.

Vodolija

Delujete aktivno na različitim stranama i umete da prenesete stvaralački impuls ili kreativnu energiju na svoju okolinu. Blic inteligencija ili sposobnost efikasnog prilagođavanja, predstavljaju Vaš glavni adut u poslovnim susretima. Umesto da se nadmudrujete sa neistomišljenicima prilagodite svoj stil izražavanja u odnosu na utvrđena pravila i visoke profesionalne kriterijume. Verujete u svoje zavodničke sposobnosti, ali ne želite da se vezujete za prolazne vrednosti. Potrebno Vam je nečije prisustvo i emotivna naklonost, kao dodatni podsticaj za šire kreativno izražavanje. Imate neobične ideje i stalo Vam je da impresionirate blisku osobu u neobičnom i velikom stilu.

Ribe

Delujete odlučno u svojim namerama i imponuje Vam saznanje da okolina podržava Vaše ideje. Novo saznanje pozitivno utiče na Vašu profesionalnu orijentaciju. Umete da procenite povoljnu situaciju na poslovnoj sceni i da osmislite dobar nastup pred saradnicima. Obratite pažnju na mogućnost partnerskog udruživanja u dužem vremenskom periodu. Predosećate da se nalazite na emotivnoj prekretnici, stoga pažljivo analizirate svog partnera ili osobu koja Vam se dopada. Ljubavni događaji koje naslućujete, imaju neku neobičnu draž i ispunjavaju Vas pozitivnim raspoloženjem ili zanosom. Emotivni sklad predstavlja najlepši odraz intimne sreće koja Vas prati.

Pročitajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas

Izvor: astrolook.com

br.tel: +381 64 112 04 72