Kažu da je pomrenje nakon raskida kao podgrevanje starog jela - jednostavno, to nije to. Neki horoskopski znaci su ipak spremni da oproste i pomire se sa bivšima, ali im i onih koji to ne bi učinili ni po koju cenu.
Lav

Ko uspe da se pomiri sa Lavom posle raskida, njemu treba odati priznanje. Nakon raskida, Lavovi će se uvek ponašati kao da se ništa nije dogodilo, biće snažni i ako pokušate ponovno da ih pridobijete, ponašaće se još nedodirljivije i maksimalno vas ignorisati.

Škorpija

Škorpije važe za horoskopski znak kome je osveta sasvim uobičajena i neće se ustezati i da vam je serviraju. Ako jednom povredite Škorpiju, povrediće vas dvostruko, a zatim nestati iz vašeg života i neće vam dopustiti da im se ponovno približite. Ne postoji način da sa Škorpijom ponovo obnovite vezu nakon raskida.

Strelac

Raskid je za njih novi početak. To su osobe koje se nikada ne osvrću na prošlost i jednostavno nastavljaju dalje sa životom. Kada jednom prekinete vezu sa Strelcem, ne očekujte iznenadna mirenja i obnavljanje veze, jednostavno, to ih ne interesuje iako nisu neko ko će se večito ljutiti. Jednostavno će otići dalje, bez nekih posebnih osećanja prema bivšem.

KAD ONI RASKINU, TADA JE STVARNO KRAJ: Horoskopski znaci koji se nikada ne vraćaju bivšima
Wanted! 

Jarac

Iako nakon raskida pate više nego drugi, to će retko pokazati. Kada jednom pukne ljubavna veza sa Jarcem, to je kraj za bilo kakv emtivan odnos sa njima. Jarac vam nikada neće oprostiti prevaru ni bilo kakvu situaciju u kojoj ste ih povredili, a ako vam se slučajno vrate, to je samo još jedan način osvete, pa ćete se pokajati što ste obnavljali vezu. Pogledajte OVDE veliki nedeljni horoskop.

Vodolija

Vodlija neće nikada ponovo biti u vezi sa osobom koja ju je ostavila, ma koliko bili zaljubljeni. Oni će nakon raskida pokušati da se okupiraju izlascima i poslom i neće vam dopustiti da ih ponovno prevarite i izdate, jer mrze agoniju koja dolazi uz slomljeno srce. Tugu vrlo loše podnose i ne žele da prolaze kroz to ponovo.

Pročitajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas