Astrolozi na stranici "MindBodyGree" tvrde da će Velika konjunkcija koja se dogodila 21. prosinca 2020. Vodolijama doneti sreću u 2021. Tog su se dana Jupiter i Saturn najviše približili jedan drugome u poslednjih 400 godina i ušli u znak Vodolije.

"Filozofski Jupiter otvara naše umove, a Saturn stvara strukture kako bi naše misli bile opipljivije. Na krilima liberalne Vodolije kreće revolucija", najavljuju astrolozi.

Zbog toga će Vodolije pokazati svoju maštovitu, avanturističku stranu više nego ikad pre.

"Velike promene i nove životne strukture su u njihovoj budućnosti. Vodolije, nalazite se na pravoj stranici svoje životne knjige, što će biti jako uzbudljivo", dodaju astrolozi.

Po svojoj prirodi Vodolija je inovativni znak koji razmišlja o budućnosti sa željom da postigne boljitak društva. Oni su naučnici, inženjeri i učitelji. S Jupiterom i Saturnom u svom znaku, 2021. osetiće zamah kreativne energije i pozitivnog razmišljanja i oživeti svoje altruističke ideje.

UZBUDLJIV PERIOD JE PRED VAMA: Ovo je znak koji će ima najviše sreće u 2021. godini
Wanted! 

Kako bi maksimalno iskoristili sve što im 2021. donosi, moraće ostati otvorenog uma. Mozak će morati održavati bistrim, a smirenje bi mogli naći u meditaciji. Zdrava ishrana nikad nije bila važnija. Astrolozi im savetuju da izbegavaju alkohol i kofein i da prate koliko jedu i spavaju, naročito oko 26. marta, 19. novembra i 4. decembra.

"Mogli biste se osećati prilično energično ove godine. Iako se osećate poput zveri, budite nežni prema svojim zglobovima kako vas povreda ne bi usporila", savetuju astrolozi.

Sreća bi Vodolije mogla da prati i u ljubavi. Najsrećniji dan za to je 10. jun.

Pogledajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas.