Stare veze ili karmički zadaci koji se protežu kroz ceo jedan život mogu se iznenada pojaviti u vašem svakodnevnom okruženju. Pripremite se za mistična otkrića i snove koji će vas ostaviti bez daha. Važni događaji mogu biti povezani sa prirodnim katastrofama, zakonima o imigraciji i prekidima u emitovanju televizijskog programa.

Počinje nova era – osa karmičkih čvorova polako se pomiče s Ovan-Vaga na Ribe-Devica, iako će se tehnički tamo preseliti tek u januaru. Međutim, 18.9.2024, pomračenje Meseca u Ribama biće fantastično snažna zbog uključivanja Neptuna i Saturna, koji će staviti snažan naglasak na odnose, iskustva i duboke emocionalne veze.

Čini se da se prošlost i budućnost stapaju zajedno, ali u znaku Riba Mesec je prilično pasivan, a snaga svake osobe leži u sposobnosti da kontroliše svoje osećaje.

Pomračina u Ribama test je Svemira povezan sa sposobnošću razumevanja i kontrole vašeg nesvesnog. Stare veze ili karmički zadaci koji traju gotovo jedan život mogu isplivati ​​na površinu u spoljašnjem svetu.

Prvi pun mesec u 2023 najviše će uticati na 4 znaka
Shutterstock 

Napominjemo da će pomračina biti nepotpuna, fenomen se može videti u Severnoj i Južnoj Americi, zapadnoj Evropi i istočnoj Aziji. To znači da će se glavni događaji na kugli zemaljskoj odvijati upravo na toj strani sveta.

Nastavak koridora pomračine biće 2.10.2024. – tada će se dogoditi prstenasta pomračina Sunca: Sunce će “potamniti” i oko njega će “zasvetliti” sjajna granica. Ovaj astronomski događaj biće vidljiv s Antarktika, Severne i Južne Amerike te na nebu iznad Tihog i Atlantskog okeana.

To će takođe postati važna vačka za one događaje koji se mogu dogoditi 18.9. i ujedno početak ciklusa u odnosima koji će završiti do 13.4.2025.

Na koga će najviše uticati pomračina 18.9. u znaku Riba?

Devica

Pomračina se odvija u vašem sektoru partnerstva, tako da ćete videti završetak važnog ciklusa u vašim odnosima. Primera radi, vaš će partner odlučiti prekinuti vezu ili ćete se vas dvoje preseliti i tražiti neke nove i potpuno drugačije opcije za razvoj vašeg para.

Pomračina će biti osetljiva – dotaknuće one strune duše koje su zaslužne za vaše samopouzdanje. Na partneru ćete morati videti ono što već neko vreme skrivaju vaše ružičaste naočare.

Neko može saznati za izdaju ili će, u najboljem slučaju, vaš partner proći kroz krizu, odmaknuti se od vas i potpuno se posvetiti poslu.

Veliki novčani horoskop za 2023
Shutterstock 

Ribe

Dolazi do pomračine u vašem znaku – završavate važno razdoblje u životu, ali to će vas staviti u središte pozornosti, a možda će vas obuzeti jake emocije.

Na primer, situacija u porodici će vas prisiliti da donesete snažnu odluku; možda ćete morati preuzeti ozbiljne i velike obaveze. Saturn uvek donosi osećaj tereta, no to često može biti posledica važnog položaja ili super odgovornog statusa.

Verovatan je i zdravstveni pregled; on će vam otvoriti oči za neke probleme vezane uz zube, kosti, imunitet ili krv. Budite oprezni i poduzmite sve pretrage prema preporuci lekara– za njih je zaslužna kombinacija Saturna i Neptuna u vreme pomračine u vašem znaku.

Blizanci

Dogodiće se važan događaj u sektoru vaše karijere i statusa – može se promeniti vaš menadžer ili vaša pozicija. Promene takođe mogu uticati na vašu organizaciju – mogu se nametnuti neke posebne, specijalizirane odgovornosti i ozbiljne regulatorne parnice.

Sve u svemu, ova pomračina u Ribama otvara celi dvogodišnji ciklus povezan s promenom u vašoj karijeri i smeru vašeg života – oni će se neizbežno početi menjati od januara 2025., a 18.9. osetićete prilično opipljiv, emocionalno složen akord.

Za oženjene Blizance može započeti razdoblje brakorazvodne parnice.

shutterstock_1506528020.jpg
Shutterstock 

Strelac

Pomračina 18.9. događa se u vašem domu nekretnina i porodice – možete se odlučiti na preseljenje, kupnju ili prodaju kuće.

Takođe, za mnoge Strelce, zbog tranzita Jupitera u sektoru odnosa, može se dogoditi važan događaj u ljubavnoj sferi – primera radi, vi i vaš partner odlučite se na zajednički život.

Premeštanje može potrajati dugo, jer se pomračina događa tikom retrogradnog razdoblja i Saturna i Neptuna – ‘ne požurujte svoje konje’. Do novembra će situacija biti jasnija, a možda i preostali dokumenti budu potpisani.

Jarac

Do pomračine dolazi kada se vaš vladar Saturn uključi u sektoru rodbine i putovanja, što vam može doneti odluku o promeni mesta stanovanja ili važan događaj u krugu porodice.

Na sam dan pomračine verovatno ćete poštom dobiti važno pismo ili poziv koji može govoriti o nekim dugovima ili poslovima oko dokumenata.

Izvor: Atma / Wanted Vanja Pajović