Stručnjaci za numerologiju smatraju da su određeni brojevi veoma moćni, te tako i sami datumi nose snažnu energiju koja može odlučiti nečiji dalji tok života.

Tako se 4 datuma smatraju za najsrećnije. Proverite da li ste među onima koji će uvek imati uspeha i u poslu, i u ljubavi.

25. decembar

Verovali ili ne, Božić donosi posebnu dozu sreće onima koji su rođeni upravo na taj datum. Ovi srećnici su preplavljeni toplinom, ljubavlju i zajedništvom. Osim toga, praznično raspoloženje često se proteže na njihove svakodnevne živote, čineći ih prirodno sklonima osmehu i pozitivnosti.

najsrećniji ljudi su rođeni na ova 4 datuma
Shutterstock 

1. april

Prvi dan aprila nije samo rezervisan za zbijanje šala, već i za rođendane najvećih optimista. Oni koji se rađaju na početku aprila donose sa sobom svežinu proleća i energiju sunčevih zraka. Njihova priroda puna entuzijazma pomaže im da pronađu sreću čak i u najmanjim stvarima.

7. jula

Oni koji slave svoj rođendan 7. jula imaju sreću da su rođeni usred leta, kad je sve ispunjeno živopisnim bojama i toplim zrakama. Njihova duša diše uz ritam leta, zbog čega su otvoreni za avanture.

19. oktobra

Oni koji su rođeni 19. oktobra takođe su veliki srećnici. Njihova romantična priroda i sklonost dubokim razmišljanjima često im pomažu da cene sve što im život pruža, prenosi Index.hr.

Bonus video:

"OVE HOROSKOPSKE ZNAKE ČEKA SREĆAN PERIOD U OKTOBRU!" Astrolog o pomeranju Plutona: Ova tri datuma će MNOGO PROMENITI Kurir televizija

Izvor: Wanted A.N.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.