Iako astrolozi tvrde da će mart biti veoma povoljan za većinu znakova, te da je pred nama pregršt uspešnih dana, ujedno nas upozoravaju i da, sa druge stane, postoji i 5 datuma na koje posebno treba obratiti pažnju jer mogu da nam sruše sve na čemu smo vredno radili. 

Savetuju da tada otvorite "četvoro očiju" i posebno budete na oprezu, kako biste lakše prebrodili baksuzne dane. 

8. mart – Merkur u konjunkciji sa Neptunom

Prvi opasan dan zbog negativnog aspekta Merkura i Neptuna. Biće ovo izuzetno nepovoljno vreme sa velikim brojem slučajnih problema koji nam se mogu pojaviti bez posebnih razloga ili preduslova. Budite oprezni ukoliko krećete na put 8. i ne pričajte previše sa ljudima, nikome nemojte davati nikakva obećanja i naročito se uzdržite od ogovaranja.

Pojedini datumi u martu nose nesreću.
Shutterstock 

17. mart – konjunkcija Sunca i Neptuna

Ovog dana Sunce i Neptun ulaze jedan sa drugim u veoma opasan aspekt. Ovaj dan se može nazvati periodom karmičkih kazni. Za mnoge od nas, negativnost koju smo slali drugim ljudima u prošlosti sada će se vratiti. Ružne reči, neljubazni postupci i sve ono zbog čega žalimo vraća se kao bumerang.

21. mart – Venera u konjunkciji sa Saturnom

Venera i Saturn će nas lišiti zdravlja i optimizma. Ovaj dan može postati veoma tužan i negativan zbog loših uspomena. Čuvajte se takvih misli i ne žalite se na svoju sudbinu.

22. mart – Mars prelazi u znak Riba

22. marta, Mars će preći u jedan od svojih najomraženijih znakova - Ribe. Element Marsa je Vatra, a element Riba Voda, tako da će ovaj duet biti krajnje disharmoničan. 22. i uopšte krajem marta suočićete se sa problemima sa motivacijom i nerazumnom grubošću drugih.

Jedan datum u martu je posebno opasan.
Youtube 

25. mart – penumbralno pomračenje Meseca

Penumbralno pomračenje u Vagi je veoma opasan dan. Većina problema će doći iznenada. Mnoge nevolje će nam se desiti na nevidljiv način. Čuvajte se negativnih ljudi ovog dana i budite oprezni. Čuvajte se prevare, prevare, ogovaranja.

Bonus video:

"BIĆE VELIKIH I NAGLIH PROMENA, OSETIĆE SE POVEĆANA NERVOZA" Astrolog iznela šok tvrdnju: Evo zbog čega je BITAN 21. januar! Kurir televizija

Izvor: Atma.hr/Wanted J. S.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.