Poznati astrolog Kajl Tomas predviđa da će "mešoviti asortiman energija" biti prisutan oko punog Meseca ovog meseca, koji dostiže vrhunac 24. februara.

Puni meseci imaju astronomsko značenje u kosmičkom svetu. Slavni astrolog Kajl Tomas kaže da ovi periodi "simbolišu prekretnice, kulminacije, završetke ili buđenja", dok se njegova energija može osetiti "tri dana pre i posle" punog meseca, piše People.

Februarski pun mesec zrači u horoskopskom znaku Device (5 stepeni), za koji Tomas — koji je poznat po svojim kosmičkim uputstvima za poznate ličnosti, poslovne rukovodioce i istaknute uticajne osobe — kaže da je "praktičan, utemeljen i efikasan horoskopski znak".

Snežni pun Mesec donosi promene znakovima.
leandra-rieger-31p65jYy7gE-unsplash.jpg 

Tomas predviđa da će "mešoviti asortiman energija" biti prisutan oko ovog punog meseca.

"Jedna od najotrežnjujućih i najizazovnijih energija će biti pojačana u ovom trenutku", napominje on, dodajući da bi moglo doći do velikih izazova, depresije, raskida i izolacije.

Iako se mogu osetiti poteškoće, Tomas kaže da će pun Mesec biti nasuprot Merkura, donoseći "duboku potrebu za balansiranjem uma, emocija i srca". Dok se Venera i Mars ujedinjuju i plešu sa Jupiterom, on kaže da bismo takođe mogli biti "zapaljeni za romantiku, zadovoljstvo i uživanje".

4 znaka na udaru

Devica

Kada Mesec bude u punom sjaju u vašem znaku, ključno je da ne doživljavate događaje previše lično, jer se može nakupiti niz emotivnih izazova. Osećanja poput besa, nervoze i frustracija mogu izazvati emotivno razočaranje.

Opozicija sa Suncem i Venerom iz Riba dodatno pojačava nezadovoljstvo, posebno u ljubavnim odnosima. Ako ste u vezi ili braku, vaš prag tolerancije će biti na minimumu, dok se psihički suočavate s mogućim problemima nesanice usled nervoze.

Ribe

Pod uticajem Punog Meseca iz Device, očekujte osećaj nezadovoljstva. Vikend pred vama ne bi trebalo rezervisati za važne aktivnosti, a ako planirate ljubavni susret, možda je bolje razmisliti o odlaganju.

Emotivna napetost može biti visoka, pa je važno zadržati miran pristup situacijama.

pun mesec donosi probleme za 4 znaka.
Shutterstock 

Strelac

Najveći stres za Strelca dolazi kroz posao tokom ovog perioda. Opterećenje informacijama i zadacima može dovesti do emocionalnog iscrpljenja.

Važno je izbeći emotivne kolapse izazvane poslovnim pritiscima. Odlaganje važnih poslovnih pregovora za narednu sedmicu može pomoći u smanjenju stresa.

Blizanci

Pun Mesec će snažno uticati na vaše četvrto polje, što može izazvati opterećenje porodičnim problemima. Brige oko jedne osobe u porodici dodatno će vas opteretiti.

Važno je pronaći ravnotežu između ličnih potreba i podrške porodici kako biste prevazišli ove izazove.

Pročitajte još: DA LI IMATE NEKI OD 4 EKSTREMNO RETKA ZNAKA NA DLANU: Samo najposebniji ljudi nose ova obeležja koja privlače moć i pare

Ko će imati sreće usled punog snežnog Meseca u Devici?

Bik

Ako ste slobodni, Tomas predviđa da ćete imati "odličnu priliku" da upoznate nekog novog — možda, čak i srodnu dušu!

Zakažite sastanke sa zgodnim ljudima u danima koji okružuju ovu lunaturu i mogli biste brzo da uđete u svoju sledeću ljubavnu priču. Ako ste u posvećenoj vezi, možete pozitivno iskoristiti prednosti energije ovog punog meseca.

Škorpija 

Uzbudljivi događaji, žurke i sastanci sa prijateljima mogli bi da u vama probude neku novu energiju i nateraju vas da potpuno promenite i da krenete da se zabavljate u životu kako i treba. 

Takođe biste mogli da uživate u nekom uspehu koji ste postigli uz dosta muke i truda, a koji če vam doneti i novčanu satisfakciju.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Kako da manifestujete u noći punog Meseca TikTok/hothighpriestess

Izvor: Wanted J. S.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.