Ova 2023. mnogima je bila turbulentna, naročito kada je reč o novcu. Međutim, ako je verovati astro prognozama, za 3 znaka situacija se drastično menja na polju finansija, piše Style caster. 

Sve će im ići od ruke, a novac kao da će se sam lepiti za njih. Proverite u nastavku da li ste među 3 srećnika kojima će 2024. doneti samo osetne dobitke i napredak u karijeri. 

1. Devica

Čestitamo, Devicama – ove godine ste dobile astrološku lutriju. Tokom 2024. godine, Južni čvor u Vagi će vam pomoći da otpustite blokade u vašoj drugoj kući ličnih resursa, sistema vrednosti i konkretnog bogatstva. To znači da će vam severni čvor u Ovnu pomoći da postanete samodovoljni fokusirajući se na svoju osmu kuću investicija, finansijsku pismenost i transformaciju. Ovo bi vam moglo pomoći da steknete finansijsku pismenost, stvarate pasivni prihod i radite na održavanju dugoročnih resursa za finansijsku stabilnost. Kada 2024. počne, već ćete biti usred perioda fokusiranog na finansije, koji je počeo tokom pomračenja Sunca u Vagi 14. oktobra 2023. Ovo vas je dovelo na put ka spoznaji svog pravog sistema vrednosti i distanciranju od finansijske zavisnosti. Ovaj ciklus će se zaključiti 25. marta, kada se dešava pomračenje Meseca u Vagi. Ovo pomračenje Meseca moglo bi da vas dovede do ostvarenja značajnog finansijskog cilja i da vam pomogne da ostvarite svoj potencijal. Sledeći šestomesečni ciklus koji će podstaći finansijski rast počinje tokom pomračenja Sunca u Ovnu 8. aprila. Pomračenje se dešava u vašoj osmoj kući, što će vam pomoći da ublažite dugove, investirate u svoju budućnost i stvorite više izvora prihoda. Obratite pažnju na to šta se dešava kada se ovaj ciklus završi tokom punog meseca u Ovnu 17. oktobra. Još jedan ciklus fokusiran na finansije počeće tokom pomračenja Sunca u Vagi 2. oktobra. Ovo će vam pomoći da izgradite više bogatstva tokom ostatka 2024. Mnogi od vas neće dostići ove finansijske ciljeve do 2025, ali ćete možda početi da vidite plodove svog rada kako se godina bliži kraju.

Pojedini znaci će imati sreće kada je reč o zaradi.
Pexels/Karolina Grabowska 

Pročitajte još: 6 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA U 2024. DOŽIVLJAVAJU PROMENE NA LJUBAVNOM PLANU: Ko će upoznati srodnu dušu, a ko doživeti krah?

2. Škorpija

Poslednjih nekoliko godina morali ste da prihvatite gubitak kontrole i moći, ali ako želite pun novčanik i račun u banci naučite da privučete novac. Srećom, 2024. vam nudi priliku za obnovu bogatstva, počevši od vaših finansija. Od 1. januara do 25. maja trebalo bi da se usredsredite na to da se učvrstite u svojoj karijeri dok se Jupiter u Biku više ne retrogradira u vašoj sedmoj kući partnerstva. Dugo očekivane prilike mogu se čak pojaviti ako manifestujete nove profesionalne aranžmane i ugovore. Obaveze koje preuzmete postaće još plodonosnije kada Jupiter uđe u Blizance 25. maja. Tada Jupiter ulazi u vašu osmu kuću ulaganja, podstičući vas da produbite svoje finansijske obaveze. S jedne strane, Jupiter koji se kreće kroz vašu osmu kuću mogao bi da aludira na višak duga ili nedostatak granica u trošenju, koje bi mogle prevazići vaše mogućnosti. S druge strane, Jupiter u osmoj kući može da aludira na dubok finansijski rast ako su vaše investicije sigurne, poštene i podložne transformaciji. Čak i kockanje može dovesti do neverovatnih rezultata. Da biste maksimalno povećali svoj uspeh, trebalo bi da radite sa energijom Blizanaca i ojačate svoje veštine u komunikaciji, prilagodljivosti i obavljanju više zadataka. Jupiter postaje retrogradan u Blizancima 9. oktobra, dajući vam priliku da se pregrupišete. Retrogradni Jupiter će biti vaša šansa da reformišete svoje finansijske strategije, smanjite troškove i izbegnete dugove prateći savete pouzdanih finansijskih savetnika. Retrogradni Jupiter će biti prikriveni blagoslov, dajući vam vremena da se prilagodite po potrebi. Do trenutka kada se Jupiterove stanice usmere 4. februara 2025, možete ponovo da proširite različite tokove prihoda.

Neki znaci će osetiti poboljšanje na bankovnom računu.
Unsplash/Alexander Grey 

3. Jarac

Ako neko zaslužuje povišicu, to ste definitivno vi. 2024. bi mogla biti vaša najbolja finansijska godina, zbog dva predstojeća tranzita — Plutona u Vodoliji i Jupitera u Blizancima. Iako će vas ovi tranziti primorati da držite korak sa tempom, oni će povećati vaše bogatstvo samo postanite spremni za životne izazove. Pluton ostavlja iza sebe Jarca i ponovo ulazi u Vodoliju – vašu drugu kuću ličnih finansija – 20. januara. Ovo bi moglo izgledati kao dža vi, dok se Pluton kretao kroz vašu drugu kuću od 23. marta 2023. do 1. maja 2023. Ako razmislite o tome šta se desilo tokom ovog perioda, možda ćete primetiti eho iste želje za finansijskom transformacijom koju ste iskusili ranije. Ovo bi moglo biti savršeno vreme da razmislite o nekonvencionalnim tokovima prihoda koji su možda izvan vaše zone udobnosti, ali otpuštanje vaše potrebe za kontrolom biće ključ vašeg uspeha. Ako u početku imate problema da se prilagodite ovim promenama, imaćete dovoljno vremena da okrenete i preusmerite svoje napore kada Pluton bude retrogadan od 2. maja do 1. septembra. Kao i uvek, retrogradnost može biti odlično vreme za razmišljanje, pa ga koristite kao priliku da preispitate šta radi, a šta ne radi za vaše finansijske ciljeve. Kada Jupiter 25. maja uđe u Blizance, to će doneti još više mogućnosti da uvećate svoj posao i prihode. Sa Jupiterom koji prolazi kroz vašu šestu kuću posla i rutine, multitasking će biti prirodan za vas. Srećom, nije vam nepoznat naporan rad. Možete koristiti ovaj tranzit da uravnotežite dva posla. Međutim, imajte na umu da previše dobrih stvari može postati loša stvar. Vodite računa da ne zagrizete više nego što možete da žvaćete. Srećom, uvek možete da napravite korak unazad da biste prilagodili svoj radni život kada Jupiter bude retrogradan u Blizancima od 9. oktobra do 4. februara 2025.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

"OVE HOROSKOPSKE ZNAKE ČEKA SREĆAN PERIOD U OKTOBRU!" Astrolog o pomeranju Plutona: Ova tri datuma će MNOGO PROMENITI Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.