Ne postoji osoba koja ne voli da bude zaljubljena i možda još bitnije - voljena, no izbor pravog partnera nije uvek lak. Nekada nam se pojedine osobe učine bolje nego što jesu, no znate kako kažu - nije zlato sve što sija.

Prema astro prognozama, četiri znaka zodijaka posebno će biti u situaciji da im do kraja godine pažnju privuku sve samo ne odgovarajući partneri, te im se savetuje da, ma koliko da su usamljeni, ove odnose preskoče.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj znatiželji i želji za intelektualnim stimulacijama. Do kraja godine oni bi mogli biti privučeni osobama koje su intrigantne na umnom nivou, ali koje možda ne odgovaraju njihovim emotivnim potrebama. Zaljubljujući se u koncept ili ideju koju ta osoba predstavlja, Blizanci bi mogli zanemariti važnost dublje emocionalne povezanosti, piše Index.hr.

Pojedini znaci će se do kraja godine zaljubiti u pogrešne.
Shutterstock 

Lav

Lavovi vole da budu u centru pažnje i često su privučeni sjajem i glamurom. Do kraja ove godine postoji rizik da se zaljube u osobe koje izgledaju sjajno na površini, ali koje možda ne nude stvarnu dubinu ili iskrenost. Lavovi bi trebalo da pripaze da ne padnu na sjajnu "fasadu" koja skriva manje blistavu stvarnost.

Pročitajte još: BROJEVI OTKRIVAJU KAKAV ĆE VAM BITI DECEMBAR: Precizne numerološke prognoze nekome donose RASKID, drugome NAPREDAK

Strelac

Strelčevi su avanturisti u duši i uvek su u potrazi za novim i uzbudljivim iskustvima. Do kraja godine mogli bi se zaljubiti u osobe koje predstavljaju avanturu ili beg od svakodnevice. Međutim, ova privlačnost može biti površna i kratkotrajna, što Strelčevima može doneti više uzbuđenja nego prave emocionalne stabilnosti.

Strelčevima, Lavovima, Blizancima i Ribama ne smeše se dobre karte na polju ljubavi do kraja godine.
Shutterstock 

Ribe

Ribe su empatični sanjari koji često vide najbolje u ljudima. Postoji rizik da se do kraja godine zaljube u osobe koje imaju "potencijal", zanemarujući pritom realne probleme ili neslaganja. Ribe bi trebalo da budu oprezne i da ne idealizuju partnere, odnosno da vide stvari onakve kakve jesu, a ne kakve bi mogle biti jer neće biti takve.

Ljubav je često nepredvidiva, a navedeni horoskopski znakovi trebali bi biti posebno oprezni. Zaljubljivanje u pogrešne osobe može biti dio životnog učenja, ali važno je ostati svjestan svojih emocionalnih potreba i očekivanja. Neka zvijezde budu vaši vodiči, ali ne zaboravite slušati i svoje srce.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Izvor: Wanted J. S.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.