Jedan je od energetski najsnažnijih događaja, mlad Mesec u Škorpiji 13. novembra, donosi velike lekcije određenim znacima. Proverite da li ste među onima koji su na najvećem udaru i šta vas čeka.

Škorpija

U periodu mladog Meseca, ne samo Sunce, već i Mesec i Mars biće u vašem horoskopskom znaku. Možda ćete osetiti snažan talas energije: usmerite ovaj resurs prema ostvarenju svojih ciljeva. Inače ćete se susresti s povećanom razdražljivošću i agresivnošću.

Tokom mladog Meseca, jedan od vaših vladajućih planeta, Pluton, biće u Jarcu i prolaziće kroz vašu 2. kuću. Nemojte da se plašite snažne želje da vratite red u svoje emocije.

Mlad Mesec je sada u znaku Škorpije.
nousnou-iwasaki-unsplash.jpg 

Glavna tema ovog mladog Meseca ste vi i vaš odnos prema sebi, vašim emocijama i samopoštovanju. Pokušajte da zapišete u svoj dnevnik sve misli koje vam nadolaze 13. novembra: među njima možete pronaći svoje nove smernice i vrednosti.

Lav

Glavna tema mladog Meseca u Škorpiji za Lava je porodica i dom. U ovom periodu očekuje vas tranzit Sunca, Meseca i Marsa u Škorpiji kroz 4. kuću. Razmislite o tome šta biste želeli da ili u odnosu s roditeljima.

Istražite: možda ćete otkriti nove činjenice koje će vam pomoći u budućnosti. Razmislite: da li vam je prijatno kod svoje kuće? Sasvim je moguće da je došlo vreme da ažurirate svoje životne uslove.

Mars u Strelcu proći će kroz vašu 5. kuću, povezanu s decom, kreativnošću i procesom stvaranja. Ako već dugo razmišljate o proširenju svoje porodice, tada je period mladog Meseca idealno vreme za to.

Inače, vredi ovu energiju usmeriti u kreativnu aktivnost. Na primer, posetite zanimljivo predavanje o umetnosti ili se prijavite za neki kurs.

Ovan

Došlo je vreme da se suočite sa svojim strahovima tokom mladog Meseca. Tokom istog perioda, asteroid Hiron, odgovoran za lečenje mentalnih trauma, biće u vašem horoskopskom znaku. Možda osećate da, uprkos najboljim naporima, ne dobijate priznanje koje zaslužujete. Tuga, apatija i nedostatak inicijative moguće su u ovom periodu. Ne bežite od bolnih emocija: uradite svoj posao i započnite svoje isceljivanje. U suprotnom, ovaj ciklus će se ponavljati dok ne naučite lekcije.

Mlad Mesec u Škorpiji nosi promene.
Unsplash/Siim Lukka 

Ribe

Mladi Mesec u Škorpiji naći će vas u 9. kući, povezanoj s duhovnim rastom, putovanjima i verskim pitanjima. U isto vreme, Neptun, vaša vladajuća planeta, i Saturn biće u Ribama.

Nadolazeći mladi Mesec za vas je povezan s potragom za novim idealima, pokušajima razumevanja verskih pitanja. Bavite se proučavanjem filozofskih učenja, verskih pokreta – bilo čega što će vam pomoći da manje pažnje posvećujete materijalnim stvarima.

Saturn u vašem horoskopskom znaku uravnotežuje duhovne i materijalne energije: zahvaljujući tome, vaš duhovni rast neće se pretvoriti u izbegavanje stvarnosti.

Bik

Vreme je da razmislite o porodici, Bikovi! Upravo je to tema koja će vas proganjati tokom mladog Meseca. Možda će doći do događaja koji će radikalno promeniti vaš stav prema braku ili deci. Venera, vaša vladajuća planeta, prolaziće kroz kuću zdravlja – obratite pažnju na svoje zdravstveno stanje. Možda ste u poslednje vreme vršili preveliki pritisak na sebe. Venera u Vagi tražiće od vas da nađete balans između posla i odmora i, na kraju, da posvetite vreme sebi i svojim potrebama.

(Izvor: Blic Žena/Glossy/Atma.hr)

Možda će vas zanimati da pročitate: NAJOPASNIJI DATUMI ROĐENJA: Život će ovim znacima zadati "krvave" izazove, a onda im dati i NOVAC i SREĆU I LJUBAV

Bonus video:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.