Postoje te neke žene koje čim uđu, "obasjavaju" prostor i hipnotišu sve koji se pred njima nalaze. I ma koliko drugi smatrali da nisu ni dovoljno lepe, ni previše zgodne, one ipak uspevaju da "ukradu" sve tipove samo za sebe. 

Kako tvrdi astrološkinja Ana Halk, ovako nešto verovatno je zapisano i u zvezdama, tačnije, u datumu rođenja koji može biti dodatni razlog zašto su neke žene jednostavno neodoljive. 

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Halk tvrdi da žene koje su rođene na određene datume imaju energiju koja privlači, neretko su slobodnog duha, i kao takve, predmet su želja mnogih. 

Od trenutka kada upoznaju muškarce, oni samo o njima misle, i ne mogu da im odole. Ana Halk tvrdi da je reč o ženama koje su rođene: 3, 6, 12, 15, 17, 18, 24 i 30. u mesecu. 

A kada se na to nadoveže u numerologija, jasno je da možda u tvrdnjama ima nečega.

3 - magični broj harmonije, simbol talenta, energije, jednostavne prirode i intelekta.

6 - hipnotišu okolinu i neretko imaju moć da ubede, umire, empatični su i saosećajni.

12 - žene neverovatne mentalne snage sa liderskim kvalitetima. Istinoljubive su, svesne svoje vrednosti.

Neke žene privlače poput magneta.
instagram/mimiarr 

15 - harizmatične su i pune samopouzdanja i poznate su po tome da lako sklapaju prijateljstva.

17 - krasi ih jaka intuicija, nezavisna priroda i duhovne sklonosti. Njihova snaga je urođena mudrost, njihova sposobnost da veruju svojim instinktima i sklonost da traže ličnu slobodu.

18 - neustrašive su, britkog uma i asolutno neodoljive.

24 - ženama koje su rođene na ovaj datum je u prirodi da "napune" energijom ljude sa kojima su. U isti mah su izrazito nezavisne, pune samopouzdanja, što je mnogima primamljivo.

30 - lako stvaraju toplo i ušuškano okruženje, te se u njihovom društvu osećate kao da ste kod kuće i da ste sigurni.

Pročitajte još i VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP

Bonus video:

"OVE HOROSKOPSKE ZNAKE ČEKA SREĆAN PERIOD U OKTOBRU!" Astrolog o pomeranju Plutona: Ova tri datuma će MNOGO PROMENITI Kurir televizija

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.