Svaki znak krasi poseban karakter, što znači da im i pristup potencijalnoj partnerki varira. Tako su pojedinci sanjivi i romantični, drugi su glasni i čine sve da vam privuku pažnju, a treći su mistični i prosto neodoljivi. 

U nastavku vam otkrivamo kako zavodi koji znak zodijaka, a vi procenite da li su astrolozi u pravu.

Ovan

Ovnovi zrače prirodnom energijom i strašću koja ih čini neodoljivima. Njihova moć zavođenja leži u njihovoj sposobnosti da deluju spontano i hrabro. Koriste svoj direktan pristup, energiju i upornost kako bi zaveli potencijalne partnere, piše Index.hr.

Bik

Osobe rođene u znaku Bika poseduju urođenu senzualnost kojoj je teško odoleti. Njihov zavodnički šarm leži u njihovoj sposobnosti da stvore prijatnu i luksuznu atmosferu. Koriste svoj senzualni dodir, primamljive mirise i raskošne gestove kako bi zaveli ostale.

Bikovi zavode suptilno.
Unsplash 

Blizanci

Blizanci znaju kako da komuniciraju sa svima, a njihova moć zavođenja leži u njihovim rečima. Imaju dar da upravo tako osvoje i očaraju druge s lakoćom. Blizanci zavode svoje potencijalne partnere duhovitim i zanimljivim razgovorima koji ostavljaju trajan utisak.

Rak

Osobe rođene u znaku Raka imaju duboku emocionalnu dubinu koju koriste kao svoju prednost. Njihova zavodnička privlačnost leži u emocionalnim vezama i iskrenim gestovima uz koje se drugi osećaju cenjeno.

Lav

Lavovi imaju prirodnu sklonost drami i vole da budu u centru pažnje. Zavode spektakularnim nastupima, velikim gestovima, glasnoćom i raskošnim izrazima naklonosti. Njihova magnetska ličnost i samopouzdanje čini ih neodoljivim.

Lavovi su glasni kad zavode.
Shutterstock 

Devica

Device možda deluju zatvoreno, ali njihova moć zavođenja leži u pažnji prema detaljima. Posmatraju sve i analiziraju svoje potencijalne partnere kako bi naučili njihove želje i potrebe. Zavode suptilnim gestovima, intelektualnim vezama i dozom tajanstvenosti koja druge drži zaintrigiranim.

Vaga

Vage su prirodno šarmantne i elegantne. Njihova moć zavođenja leži u njihovoj sposobnosti da stvore harmoniju i estetiku. Koriste svoj sofisticirani ukus, ljubaznost i nenametljivi flert kako bi privukli partnere.

Škorpija

Škorpije su poznate po svojoj intenzivnosti i magnetskoj privlačnosti. Njihova zavodnička snaga leži u dubokim emocionalnim i strastvenim vezama zbog čega se mnogi šale da su "problem u najavi", ili hodajući "red flag", što naravno nije uvek istina. Zavode prodornim pogledom, tajanstvenošću i snažnom strašću kojoj je teško odoleti.

Žene ne mogu da odole Škorpijama.
Shutterstock 

Strelac

Strelčevi su avanturistički nastrojeni i žive život puni entuzijazma. Njihova moć zavođenja leži u njihovoj želji za otkrivanjem novih stvari. Zavode svojim optimizmom, avanturističkim pričama i željom za zajedničkim istraživanjima.

Jarac

Jarčevi se često smatraju ozbiljnim i posvećenim. Njihova zavodnička snaga leži u njihovoj stabilnosti i odlučnosti. Oni su svima privlačni zbog svoje zrelosti, odgovornog stava i želje za izgradnjom trajnih veza.

Vodolija

Vodolije su nekonvencionalne i često neuhvatljive. Njihova zavodnička privlačnost leži u njihovoj autentičnosti i originalnosti. Zavode svojim jedinstvenim pogledima na svet, inventivnošću i neočekivanim gestovima koji ostavljaju snažan utisak.

Ribe

Ribe su empatične i sanjive. Njihova moć zavođenja leži u njihovoj sposobnosti da se povežu na dubokom emocionalnom i duhovnom nivou. Zavode svojom osetljivošću, kreativnošću i sposobnošću da urone u svet mašte s partnerom.

Možda će vas zanimati da pročitate i: KAKO DA FLERTUJETE SA SIMPATIJOM NA OSNOVU NJENOG HOROSKOPSKOG ZNAKA

Bonus video:

ESPRESO TIKTOK: Srodna duša svakog horoskopskog znaka espreso tiktok

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.