Kako stvari stoje, astrološke prognoze ove jeseni mogu doneti kraj ljubavi određenim znacima. Posebno su na udaru parovi koji su vereni, a u nastavku otkrivamo 4 koja bi trebalo da vode računa u narednom periodu. 

Blizanci

Po prirodi znatiželjni i promenjivi, Blizanci često analiziraju svoje odluke. Ovog meseca neki će osećati da nisu sasvim sigurni u svoj izbor partnera. Bilo da je to zbog nekih novih informacija koje su saznali ili osećaja da jednostavno nešto nedostaje, mnogi će se zapitati da li je osoba sa kojom su pravi izbor. 

Određenim znacima se "smeši" raskid.
Shutterstock 

Devica

Device su poznate po svojoj potrebi za savršenstvom. Nažalost, to znači da će u nekom trenutku postati svesne svih mana na koje su do sada zatvarale oči. Spoznaja da veza nije onakva kakvom su je zamišljali dodatno će zakomplikovati odnos, a moguće je i da će uvideti neke navike partnera koje im nisu po volji. Veza će se zakomplikovati brojnim preispitivanjima, te je najbolje da sa partnerom razgovarate i pokušate da nađete zajednički jezik ukoliko niste spremni na raskid. 

Strelac

Slobodoljubivi i avanturistički nastrojeni, Strelčevi su inače ljudi koji vole osećaj slobode. Ako osete da ih partner guši ili da njihova sloboda postaje ograničena, mogli bi da odluče da krenu drugim putem, odnosno da dođu do zaključka da je ulazak u ozbiljnu vezu bio greška, te da odbace ljubav čak i ako postoji šansa da ta veza uspe. Dakle, samo polako, i bez suvišnih pritisaka.  

Pojedini znaci biraju da ostave partnera.
Youtube 

Vodolija

Vodolije su same po sebi samodovoljne i nezavisne i često slede sopstveni put. Ako osete da njihova veza guši njihovu individualnost, mogu se povući. Počeće da preispituju da li je partner baš dobar izbor za njih, i postoji šansa da presude u sopstvenu korist, nevezano za to da li imaju jake emocije.

Naravno, ove astrološke prognoze i te kako imaju izuzetke. Nevezano da li ste na udaru ili ne, ukoliko postoji ljubavi, i najbitnije, razumevanja, postoji i šansa da sve ipak bude kako treba. Tako da, ukoliko dođe do nesuglasica, pokušajte na miran način da nađete zajednički jezik. U suprotnom, bolje i dobar raskid, nego loš brak, ili da se na kraju mrzite. 

Bonus video:

ESPRESO TIKTOK: Srodna duša svakog horoskopskog znaka espreso tiktok

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.