Svako od nas ima i svoju mračnu stranu. Međutim, postoje znaci koji su poznati po tome da njihovu tamu ne treba da "čačkate" NIKADA, jer teško da je iko spreman za ono što vas čeka ukoliko to radite. Astrolozi smatraju da su ova 4 znaka upravo zbog svoje mračne prirode često okarakterisani kao dvolični, previše kritički nastrojeni, i osvetoljubivi.

Škorpija

Mnogi smatraju da je Škorpija najintenzivniji i najmisteriozniji znak zodijaka. I dok ih neki obožavaju zbog njihove strastvene prirode, drugi ih izbegavaju zbog njihove sklonosti ka osvetoljubivosti i ljubomori. Ako prevarite Škorpiju, bolje da se sklonite negde dalje od njih.

Blizanci

Blizanci su poznati kao dvolični i nepredvidivi. Njihova dvostruka narav često dovodi do nesporazuma. Jednog trenutka mogu biti najslađi na svetu, a već u sledećem će vas zasuti sarkastičnim komentarima.

Pojedini znaci su teški.
Shutterstock 

Devica

Iako su Device analitične i metodične, njihova preterana kritičnost može biti previše za mnoge. One ne podnose nered, neorganiziranost i najgore ćete proći ukoliko se ne držite njihovih visokih standarda.

Ovan

Ovnovi su poznati kao borci i često su vrlo impulsivni. Dok neki cene njihovu hrabrost i odlučnost, drugi se osećaju preplavljeni njihovim intenzivnim karakterom.

Bonus video:

NA OVAJ ZNAK ĆE RETROGRADNI MERKUR IMATI NAJVEĆI UTICAJ:  Kurir TV

Izvor: Index.hr

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.