Ljubav je divna stvar, i za većinu ljudi je nešto čemu teže, međutim, postoje i oni koji od emocija kao da beže. Kod njih je sve trenutno, te će jednog dana pucati od emocija, a već sutra će biti potpuno hladni i nezainteresovani. 

Prema rečima astrologa, 2 horoskopska znaka poznata su po tome da srce drže zaključano, te da nisu od onih koji se lako zaljubljuju, ali kada to učine, sve "pršti", a osoba kojoj su odlučili da se predaju zaista je posebna. 

Rak

Rakovi često donose racionalne odluke kada je reč o ljubavi i traže sklad između osećanja i logike. Iako su oprezni, kada se jednom zaljube, vole iskreno i snažno. 

Njihova težnja ka stabilnosti i pouzdanosti takođe utiče na način na koji se zaljubljuju. Rakovi traže partnera koji će ih podržavati u svim aspektima života i koji će im biti oslonac u teškim trenucima, a za to treba vremena.

Rakovi se teško zaljubljuju.
Shutterstock 

Dok mnogi traže vatru i strast, Rakovi traže trajnu i duboku emocionalnu povezanost. Njihovo sporo zaljubljivanje rezultat je pažljivog pristupa koji vodi prema ispunjenju i trajnoj sreći. Kroz svoj oprezan pristup zaljubljivanju, Rakovi nas podsećaju na važnost dubokih veza i odnosa koji se temelje na istinskim osećajima.

Međutim, tokom potrage za pravom osobom nije isključeno da će ulaziti iz veze u vezu i menjati devojke kao na traci. 

Device

Isto važi i za Device koje su poznate kao veliki zavodnici. Večito u potrazi za savršenstvom i idealima, pripadnici ovog znaka često postavljaju previsoke standarde kada je izbor partnera u pitanju. Nekada i nedostižne. Devica će pod lupom posmatrati sve potencijalne kvarove, umesto da se osvrne na ono što bi je zbližilo s partnerom, piše portal index.hr.

Device su poznate kao veliki zavodnici.
Shutterstock 

Istina je da Device za sebe i svoje okruženje žele uvek samo najbolje, te njihov proces selekcije nekada ume i da potraje. Žele da se uvere da će osoba kojoj poklone svoje srce umeti i da ga sačuva. Ipak, kada se Devica zaljubi, budite sigurni da ćete to i znati, jer su one za svoju ljubav spremne da podnesu veliku žrtvu.

Kod Devica ljubav nikada nije prazna priča. Njihova srodna duša je neko sa kime su neraskidivo povezane i osećaju svaku lepu i ružnu emociju svog partnera na vlastitoj koži. Poznate su po svojoj empatiji, te ne postoji bolja osoba od Devica da vas sasluša i posavetuje. A onda kada vam Devica izjavi svoju ljubav, znajte da ona to zaista tako i misli i oseća.

Bonus video:

"RETRO VENERA VRAĆA BIVŠE LJUBAVI!" Astrolog upozorava na opasnosti koje vrebaju do septembra, a OVIH 5 ZNAKOVA SU NAJUGROŽENIJI Kur

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.