Kako stvari stoje, stvari se na polju ljubavi menjaju za 4 znaka zodijaka, te proverite da li ste među onima koji bi do kraja godine trebalo da upoznaju osobu o kakvoj su maštali celog života.

Lav

Imaće sreće ove godine i probudiće im se lepa osećanja. Lavovi će na jesen upoznati osobu koju će zavoleti i izgradiće lepu vezu. Biće im zanimljivo, a ta veza doneće i neka poznatstva koja bi kasnije mogla Lavovima da pomogne u karijeri. U isto vreme imaće zadovoljene dve potrebe - finansijske i intimne.

Vaga

Dobićete šansu da upoznate osobu koja će vam biti važna, a jedini problem je što ćete morati da birate imeđu više kandidiata. Ne zaboravite da vi donosite odluku i ne dopustite da drugi utiču na vas. Nemojte da odbijate ponude društva za izlazak jer se možda vaša srodna duša nalazi baš tu negde iza ugla, iskoristite priliku!

4 znaka će nači ljubav.
Shutterstock 

Škorpija

Sastanak koji će vam odrediti sudbinu desiće se neočekivano, zato družite se, putujte i iskoristite vreme na najbolji mogući način! Iznenadni susret može se desiti bilo gde, u teretani, na poslu, marketu, salonu... Doslovno bilo gde! Nakon toga sledi vam izuzetno dobar period, pokloni, putovanja, romantična osećanja, a do kraja godine možda i selidba u zajednički stan.

Vodolija

Ove godine upoznaćete osobu za kojom već duže vreme žudite: ambicioznu, upornu, inteligentnu i lepu. Sanjali ste možda i nedostižne snove, ali za vas se pokazalo da to ipak nije bilo tako nedostižno. Sve će se "poklopiti" samo je potrebno da pogledate ko vam je u okruženju i tu biste mogli da pronađete osobu za kojom već dugo tragate.

Bonus video:

"RETRO VENERA VRAĆA BIVŠE LJUBAVI!" Astrolog upozorava na opasnosti koje vrebaju do septembra, a OVIH 5 ZNAKOVA SU NAJUGROŽENIJI Kur

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.