Neki znakovi zodijaka imaju poseban talent za stvaranje identiteta koji možda ne odražava njihovu pravu prirodu, a ova 4 su pravi majstori za to.

Blizanci

S dvostrukom prirodom koja ih pokreće, Blizanci mogu biti pravi kameleoni. Jednog dana su tihi i promišljeni, drugog dana postaju središnje figure svake zabave. Ponekad se čak i oni sami iznenade ko su zapravo.

Neki znaci su dvolični.
Shutterstock 

Vaga

Kao ljubitelji sklada i ravnoteže, Vage ponekad postanu prave diplomate, prilagođavajući svoje ponašanje kako bi se uklopile ili izbegle konflikt, piše Index.hr.

Škorpija

Misteriozne i duboko emotivne, Škorpije su poznate po tome da dobro čuvaju svoje tajne. Ponekad će se predstaviti u svetlu koje odražava ono što žele da drugi vide umesto da pokažu ono što zapravo jesu.

Neki znaci se predstavljaju da su nešto što nisu.
Shutterstock 

Ribe

Ribe često žive u svom svetu mašte. Ponekad će se predstavljati kao osobe iz svojih snova umesto kao osobe iz stvarnosti.

Bonus video:

"RETRO VENERA VRAĆA BIVŠE LJUBAVI!" Astrolog upozorava na opasnosti koje vrebaju do septembra, a OVIH 5 ZNAKOVA SU NAJUGROŽENIJI Kur

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.