Svako od nas pokazuje naklonost na drugačiji način. Dok su neki stidljivi i čekaju da druga strana načini prvi korak, drugi su direktni, i jasno će vam staviti do znanja da im se dopadate. 

Kako astrolozi kažu, 4 znaka posebno su sklona da jasno izražavaju svoje emocije, tako da, ukoliko imate "posla" sa njima, a niste sigurni da li im se sviđate, zapamtite da su oni jedni od retkih koji se ne libe da vam kažu šta osećaju.

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj direktnoj prirodi. Kada im se neto sviđa, nemaju vremena ni volje za skrivanje svojih osećanja. S njima ćete uvek znati na čemu ste jer neće okolišati da vam kažu šta misle.

Neki znaci su direktni da pokažu ko im se dopada.
Shutterstock 

Lav

Za Lavove važi pravilo "zašto skrivati sjaj kada možete zasijati?" Kada im se neko sviđa, Lavovi neće propustiti priliku da impresioniraju. Flertuju otvoreno i s puno samopouzdanja.

Strelac

Strelčevi su slobodnog duha i preziru igre. Njihova iskrenost i neposrednost često su zarazne. Kada osete hemiju, oni to i pokazuju. S njima nećete morati da čitate između redova.

pojedini znaci zodijaka jasno pokazuju ko im se dopada.
Shutterstock 

Vodolija

Iako Vodolije mogu biti malo rezervisane, kada im se neto sviđa, radije će to pokazati kroz svoje akcije i reči nego kroz igre. Njihov autentičan pristup osvaja mnoga srca.

Bonus video:

Poklon za ljubavnicu TikTok/shannonhillnews

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.