Horoskop kaže da su tri znaka majstori u tome i da oni ne prihvataju prividne istine i ne staju dok ne otkriju onu pravu.

Škorpija

Škorpija zna da čuva tajnu, ali je drugima teško da nešto sakriju od njega. Njegovom istančanom sluhu i rendgenskom pogledu neće promaći nečiji pokušaj muljanja ili prećutkivanja. U otkrivanju istine pomažu im intuicija i sposobnost da otkriju oni skriveno ispod površine, bila to prijatna spoljašnjost zlonamerne osobe ili neki klimavi izgovor. Kao rođena njuškala Škorpije imaju dar za prikupljanje informacija iz raznolikih izvora, rešavanje zamršenih zagonetki i doznavanje škakljivih podataka o drugima.

Blizanci

Društveni i znatiželjni, rado zabadaju nos u tuđa posla i zapažaju detalje koji većini ostalih promiču. Budući da Blizanci znaju lukavo da ispituju, kroz razgovor su sposobni da izvuku od drugih ono što se trude da sakriju. Čak i ako im nedostaju pojedine informacije, na temelju onog što su prikupili brzo će sabrati dva i dva i doći do tačnih zaključaka. Nema laganja Blizanaca.

Jarac

Oštroumni Jarac sjajan je posmatrač. Prikuplja, pamti i sređuje podatke koje drugi nesvesno odaju dok on sa strane prati njihove reči, postupke i ponašanje. Postavlja ključna pitanja, čiji smisao možda neće biti jasna sagovorniku, ali će njemu pomoći da dobije uvid u suštinu stvari i da dođe do istine. Temeljan, uporan i vrstan analitičar, pomoću prikupljenih činjenica doći će do skrivenih odgovora i istine. Zna ko je krivac i pre kraja kriminalističkog filma ili knjige i njima se istina ne može sakriti.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.