Jun je konačno tu, a to znači - dolazi 5 minuta društvnih "pčelica" Blizanaca koje su poznate kao komunikativne, zabavne, beskrajno inteligentne, dugovite, ali i koketne. 

One su zavodljive,razigrane, bez kompleksa, nepredvidive... Osobe rođene u ovom znaku poznate su i po tome da imaju dve snažne osobnosti što, između ostalog, utiče i na njihove izbore, a samim tim i na to kakvi mirisi im se dopadaju.

Blizanci imaju dve snažne osobnosti što, između ostalog, utiče i na njihove izbore, a samim tim i na to kakvi mirisi im se dopadaju.
Instagram 

Blizanci nisu skloni korišćenju samo jednog mirisa, već vole da "šaraju" i biraju u skladu sa raspoloženjem i eksperimentalnom prirodom.

Ipak, ukoliko želite da ih iznenadite dobrim parfemom koji će odgovarati njihovoj razigranoj ličnosti, sa drvenastim i cvetnim notama ne možete pogrešiti.

U nastavku smo, uzevši u obzir tu činjenicu, izdvojili sedam mirisa koji će se svideti ženama rođenim u znaku Blizanca.

1. Ariana Grande Cloud

Ariana Grande Cloud je suptilan miris.
lilly.rs 

Glavni "kick" ovog parfema su bergamot, kruška i lekovita lavanda, dok su u srcu crna ribizla, praline i orhideja vanila, dok su u osnovi mošus i drvene note. Dame koje vole ovaj parfem poručuju da ignorišete njegovo ime, jer je obožavan bez obzira šta mislile o pevačici Arijani Grande. Osim toga, kažu, divno miriše, miris ima divnu bočicu, a u danima kada ga nosite često ćete dobiti pitanje "koji je to parfem".

2. Dior Dolce Vita

Gornje note ovog mirisa su breskva, kardamom, ljiljan, grejpfrut, bergamot i ruža, u sredini su cimet, kajsija, brazilsko ružino drvo, ljiljan, heliotrop i magnolija, dok su u osnovi vanila, sandalovina, kedar i kokos. Ovo je miris koji se pojavio na tržištu još davne 1994. godine i podseća na tople i sunčane letnje dane i lagodan život. Obožavaoci ovaj miris nazivaju veličanstvenim i kreiranim za posebne dane i prilike.

3. Givenchy Ange ou Demon

Givenchy Ange ou Demon ćete obožavati.
jasmin 

Obožavaćete parfem kojim dominiraju šafran, timijan i mandarina u gornjim notama, a potom ljiljan, ilang-ilang orhideja, dok bazu čine vanila, mahune tonke, brazilsko ružino drvo i hrastova mahovina. Ovaj miris opisuju kao zavodljiv i misteriozan, a posebno hvale i njegovo trajanje i osećaj luksuza koji pruža. 

4. Xerjoff Irisss

Xerjoff Irisss je moćan ženski miris.
belodore.rs 

Napravljen korišćenjem jednog od najcenjenijih parfimerijskih sastojaka na svetu, Butter of Iris, Irisss je zaista utešan miris pudera koji odiše čistim luksuzom. Otvarajući se akordom cvetova karanfila i bergamota, zapanjujuće srčane note putera irisa i jasmina dočaravaju raskošnu mekoću kašmira. Mešavina haićanskog vetivera i kedrovog drveta daje osnovu za zagrevanje koja oživljava na koži kako vreme prolazi.

5. Bugatti Bella Donna Eau de Parfum Bugatti Fashion

Bugatti Bella Donna Eau de Parfum Bugatti Fashion je nežan a opet moćan miris.
bugatti 

Gornje note ovog mirisa su breskva, kruška i ružičasti biber, u sredini su jasmin, ruža i gardenija, dok bazu čine puderaste note, mošus i kedar. Miris je nov na tržištu, pa tek okuplja svoje obožavateljke koje ga do sada opisuju kao lep i prijatan miris za svaki dan.

6. Ex Nihilo Fleur Narcotique Eau de Parfum

Ex Nihilo Fleur Narcotique Eau de Parfum ćete obožavati leti.
www.metropoliten.rs 

Želite do Pariza? Nema problema! Samo naprskajte malo zavodljivog Ex Nihilo i uronite u cvetno-voćne note. Najpre ćete osetiti božur, svet narandže, i latice jasmina, a potom bazne mošus, mahovinu i drvene note.  

Dame koje su na listi obožavatki ovog mirisa kažu da je apsolutno divan, svetao, lagan i jednostavno nepogrešiv izbor.

7. Zara Sublime Epoque

Zara Sublime Epoque je jeftin ali miriše skupo.
ZARA 

Beskrajno ženstvena parfemska voda odiše blistavim notama cvetnog buketa jasmina, tuberoze i cveta narandže, a poseban dodir daje zavodljivi bergamot koji ćete obožavati. 

Bonus video:

Prskanje parfema instagram/hannahcollingwoodenglish

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.