Kada se nađemo u problemu, svi mi imamo onu jednu osobu za koju znamo da joj se možemo obratiti u po' dana ili noći. Nevezano da li vam treba samo drug za kafu, neko da vam pričuva decu, ili za razgovor u sitne sate kada vam je srce slomljeno, pravo je bogatstvo da u životu imate baš takve osobe, najbolje prijatelje s kojima je život lepši, prijatniji i veseliji. Takve su osobe obično rođene u tri najposvećenija horoskopska znaka, govori nam astrologija.

One će vas uvek staviti na prvo mesto, obuti vaše cipele i s vama proživeti sve lepe, ali i teške trenutke. U nastavku proverite koji su to znakovi.

1. Rak

Rakovi su pravi primer iskrene empatije. Oni će na vaš problem gledati kao na svoj sopstveni i prekinuti sve što su radili kako bi vas spasili iz nevolje. Osobe rođene u ovom znaku su intuitivne, nežne, romantične i veoma komunikativne. Odlično slušaju, zaključuju i analiziraju, a ako imate problem s međuljudskim odnosima – tu će vam Rakovi najbolje pomoći.

Iako Rakove možete zvati u bilo koje doba dana i noći, budite pažljivi sa savetima koje vam dele, jer oni ponekad mogu biti daleko od realnosti. Rakovi ne rade to namerno, već su večni optimisti koji svet gledaju kroz ružičaste naočare, a život je ipak malo komplikovaniji, piše Zadovoljna.hr.

Pazite sa savetima koje vam daju Rakovi.
Bertrand Gilles/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

2. Devica

Kraljice analize uvek znaju šta je najbolje za ljude do kojih im je stalo. Čak i kad moraju da ustanu u sitne jutarnje sate kako bi vas izvukle iz nevolje. Ako u životu imate Devicu, verojatno je upravo ona vaš SOS poziv.

Jedna od najvećih kvaliteta ovog horoskopskog znaka jeste njihova istinska dobrota koju možete videti u njihovim delima. One vam nikad neće dati nešto kako bi tražile zauzvrat, već će sve učiniti iz srca i najbolje namere. Nekim ljudima je svojstveno pomagati, a nakon toga očekivati dobra dela zauzvrat – Device su potpuna suprotnost tome.

Device su pravi prijatelji.
Shutterstock 

3. Škorpija

Škorpije su poznate po odanosti svojim najmilijima. Osobe rođene u ovom znaku elegantni su primer borca za pravdu, a njihova strast i intenzivan karakter, stavili su ih na listu najboljih horoskopskih prijatelja, onih koje možete nazvati u bilo koje doba dana i noći.

Osim toga, izrazito su realni, inteligentni i analitični pa će pronaći najbolje rešenje za vaš problem. Ako je situacija drugačija i nešto slavite, osobe rođene u znaku Škorpije, najbolje će podići atmosferu i u svega nekoliko minuta organizovati party za pamćenje.

Bonus video:

AKO VERUJETE U RETROGRADNI MERKUR, POSLUŠAJTE ASTROLOŠKINJU! Kralj: Ne kupujte stanove, OVA VALUTA IZUMIRE, jedan je put do novca Kurir televizija

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.