Neki znaci jednostavno obožavaju da sanjaju o idealnoj ljubavi i vezi sa drugim. Gotovo u stilu - šta bi bilo kad bi bilo... Razlozi zašto to rade umesto da raskinu, ukoliko već nisu zadovoljni u tom odnosu, su različiti, a evo koji znaci su u pitanju i šta im tačno nedostaje u sadašnjoj vezi.

Bik

Bikovi su poznati po tome da su vrlo tvrdoglavi i uporni u svom životnom stilu. Oni se retko menjaju i često se drže tradicionalnih vrednosti. Međutim, to ih takođe može učiniti nesklonima promenama u vezi. Bikovi često sanjare o partnerima koji su spontani i avanturistički nastrojeni, dok se oni sami drže rutine. Žele nekoga ko će ih izvući iz njihove zone komfora i učiniti da se osećaju živim, piše Index.hr.

Određeni znaci sanjaju o drugim ljudima.
Shutterstock 

Rak

Rakovi su poznati po svojoj osetljivosti i želji za sigurnošću u vezi. Oni su veoma privrženi i odani, ali istovremeno mogu biti skloni razmišljanju o prošlosti i onome šta bi moglo da bude i da li bi bili srećniji da su ostali u starim odnosima, ili da su nekoj osobi dali šansu kad su imali priliku. Rakovi često sanjare o partnerima koji su snažni i samopouzdani, nekome ko će im pružiti osećaj sigurnosti, ali i uzbuđenja u životu.

Ribe

Ribe su poznate po svojoj romantičnoj i sanjarskoj prirodi. One su vrlo emotivne i osećajne, što ih može učiniti sklonijim sanjarenju o idealnom partneru. Ribe često sanjare o partnerima koji su kreativni i duhovni, koji imaju razumevanja za njihove osećaje i snove. Žele nekoga s kim mogu da deliti duboke razgovore, ali i strastvene trenutke.

Bonus video:

ASTROLOG OTKRILA TAJNE BUDUĆNOSTI: ŠTA VAM, PREMA HOROSKOPU, DONOSI 2023.GODINA? Kurir TV

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.