Da li će nam neko biti privlačan zavisi od brojnih činjenica, uključujući individualne preferencije i vrednosti svake osobe. Ipak, neki horoskopski znakovi odišu samopouzdanjem, inteligencijom i neverovatnom harizmom pa se u astrologiji, zbog tih svojih osobina, smatraju poželjnim partnerima.

Na primer, Ovnovi su često poznati po svojoj hrabrosti i samopouzdanju. Imaju neku nevidljivu privlačnost i gotovo da ne postoji žena koju ne mogu da "smuvaju". Udvaraju se na veoma originalne načine zbog čega za njih ne postoji "neosvojiva planina".

Ovnovi su veoma poželjni muškarci.
Shutterstock 

Sa druge strane, Bikovi su stabilni i snažni. Neretko veoma vode računa o svom izgledu, te ne izlaze iz teretane, ili se bave nekim sportom, zbog čega imaju izražene fizičke karakteristike koje se dopadaju ženama.

Bikovi vode računa o izgledu.
Shutterstock 

Tu su i intelignentni i komunikativni Blizanci koji će vam najpre oboriti s nogu domišljatim šalama i učiniti da se osećate posebno. S obzirom da imaju odlike i "zločestog momka", ti toplo-hladno momenti čine svaki njihov odnos uzbudljivim.

Blizanci su zabavni.
Shutterstock 

I naposletku, Lavovi, koji su poznati po svojoj inteligenciji i sposobnosti komunikacije, ali i harizmi i ambicioznosti. Kada se ustreme na jednu, nema šanse da im ne odoli, uporni su, galantni i često svoju "lepšu" polovinu iznenađuju poklonima. U isti mah, jako im je stalo do izgleda, te će uvek biti doterani i mirišljavi.

Lavovi su dominantni i neretko uvek sređeni.
Shutterstock 

Međutim važno je napomenuti da ove karakteristike ne moraju nužno biti prisutne kod svih osoba rođenih u tim znakovima, a svaki pojedinac je jedinstven i ima osobine koje ga čine privlačnim.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.